MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - hensem

Pages: [1]
1
kalau polis decide dia salah, bawah 5k boleh buat tuntutan kat mahkamah tuntutan kecil. lebih 5k boleh hire lawyer saman, tapi lambat sikit lah paling2 cepat setahun. bila dah berjaya buat tuntutan baru lah viral kan.

2
Sembang Apa saja / Re: Sembang kedai kopi Part 1
« on: 25 March , 2019, 12:35:10 PM »
dah tak leh hisap rokok sapa nak dok kedai kopi laie

3
Pengumuman::Dari ADMIN / Re: Pendaftaran forumer baru
« on: 21 November , 2018, 21:39:39 PM »
cam tu org tak de geng tak merasa la join. nasib baik aku dah register awal2.

tak dak cara lain ke?

4
Sembang Apa saja / Re: SERVIS TRANSPORTER & MOVER SELURUH MALAYSIA
« on: 10 January , 2018, 15:29:25 PM »
park

Pages: [1]