Zon Bahasa Melayu > Yamaha Bikes

Yamaha 125 Z/ZR V -56-

<< < (15/59) > >>

N.A.A.R:
You are not allowed to view links. Register or Login25 keluaran untuk coverset
2 jenis body (grey dan silver)
3 jenis fork dan pump bawah (1st model, nd model and last model)
2 jenis sidemirror

lain beza  aksesori je

--- End quote ---

nak tanye sikit , ape perbezaan jenis2 fork tu?

Ochoi:
You are not allowed to view links. Register or Loginnak tanye sikit , ape perbezaan jenis2 fork tu?

--- End quote ---
fork same je semua kalau yang belah kiri
kalau kanan, cuma tapak ikat caliper disk yang lain
kalau fork 2nd model, nak pakai disk besar kena pakai bracket



N.A.A.R:
ouhh, itu saja... okie okie
 tq yaw ochoi..

nie senarai coverset tupai, klau ad yg slah tolong britahu ya :)

tahun 98=set 125Z sabit biru laut full,merah full,silver full
tahun 99=set 125Z biru putih sabit,merah putih sabit,kuning silver sabit,
tahun 00-01 set 125Z merah putih sabit,ungu putih sabit
tahun 00-02=set 125ZR kotak@mili@energy merah putih R CHROME(TERHAD),biru putih R CARBON
tahun 03-04=set 125ZR merah putih factory@petir, set 125Z biru putih diamond,merah putih diamond
tahun 04=set 125ZR gogo<---limited edition
tahun 05=set 125ZR 46<---limited edition
tahun 05-06=set 125Z panjang2 robot hitam full,biru hitam,set 125ZR silver hitam,merah hitam
tahun 07-09=set 125Z skala maroon hitam,biru hitam,set 125ZR skala hitam silver,maroon silver
tahun 09-11=set 125ZR skala maroon ekor hitam,hitam oren
tahun 12= set 125ZR biru GP limited

Cokolat:
Pagi smlm singgah kedai m0t0,salesgirl situ ckp 125z ni harga dah nak naik sbb dah nak stop produce..betul ke.?ke just trick penjual ni?

N.A.A.R:
You are not allowed to view links. Register or LoginPagi smlm singgah kedai m0t0,salesgirl situ ckp 125z ni harga dah nak naik sbb dah nak stop produce..betul ke.?ke just trick penjual ni?

--- End quote ---

x tahu lah plak, tp dgr khabar angin mcm tu lh..
yg yamaha nk stop produce nak buat mcm rxz tu..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version