Arkib > Arkib Pemilik Motosikal

Honda Ex5 V82 : Versi Sportrim

<< < (4/77) > >>

arsz2814:
You are not allowed to view links. Register or Loginstandard la sgt..aku dgr bunyi angin dr dia punya faito tu..
aku keja maa..kalau la kilang ni buat piston, kn sng.. :icon_bounce:

--- End quote ---

Iyer standard,itu bunyi angin kencang tepi highway...

antraxx:
You are not allowed to view links. Register or Login
Sport rim..  :afro:

--- End quote ---

 :icon_cheers: :icon_cheers: :icon_cheers:

saiz sportrim yg sesuai utk ex5?

la ni taya dpn-->70/90,blakang-->80/90 = irc wings

Mede:
You are not allowed to view links. Register or LoginBila aku tekan2 hub tu guna tangan,dy bergoyang...  :crybaby2:
Adakah itu kritikal...  :crybaby2:

--- End quote ---

aik.. nat ikat batang sap tu ketat x? hub brek ka goyang?


You are not allowed to view links. Register or Loginstandard la sgt..aku dgr bunyi angin dr dia punya faito tu..
aku keja maa..kalau la kilang ni buat piston, kn sng.. :icon_bounce:

--- End quote ---

hehehe aku duk Kampong ni pun dengar angin dari faito dia tu hehe..  :afro:
nak ka piston?

You are not allowed to view links. Register or Login :icon_cheers: :icon_cheers: :icon_cheers:

saiz sportrim yg sesuai utk ex5?

la ni taya dpn-->70/90,blakang-->80/90 = irc wings

--- End quote ---

1.6 depan 1.85 belakang.. cun2..  :angel:

hafizumi:
You are not allowed to view links. Register or Logintumpang parking..

ada yang berminat dgn swing arm Ex5 dream tak(petak punya)?
kalau ada yang berminat, boleh pm saya..
colour meroon.. brg ori moto.. kondisi cemerlang
cod shell jalan bangsar

magnet hp siap papan coil ori moto pun ada

jualan pencen

--- End quote ---

pm harga magnet ngan coil hp tu..

mkadzmi:
You are not allowed to view links. Register or Loginpm harga magnet ngan coil hp tu..

--- End quote ---

aku dah pesan kat dia jangan jual kat ko hahaha

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version