Zon Bahasa Melayu > Sembang Kerjaya

Konstabel Polis (PDRM)

<< < (6/10) > >>

wsk7836:
You are not allowed to view links. Register or Loginbetul lah.. tapi saya percaya xsemua mcm tu. ada jgk tuan yg sporting, yg kuat agama dalam pdrm.. cuma nasib saya x berapa baik kot..

--- End quote ---

btul tu bro..
haritu ada perlawan badminton..
ada pegawai tu sporting je dgn ank buah...

senduk:
selalu benda2 baik dipandang sepi..yang buruk je selalu kita nak tau....
tu sebab bos2 yang baik2 tengelam jugak dengan keburukan... ;D ;D

saffara:
You are not allowed to view links. Register or Loginselalu benda2 baik dipandang sepi..yang buruk je selalu kita nak tau....
tu sebab bos2 yang baik2 tengelam jugak dengan keburukan... ;D ;D

--- End quote ---

ini yg selalu terjadi, xkira apa kementerian atau jabatan sekalipun. kdg2 sedih pun ada.

You are not allowed to view links. Register or Loginnak jadi anggota pasukan keselamatan hati mau keras...macam azroy..tahan maki..hahahah....

--- End quote ---

Pasal Orang Lain Ia Susah - Di Ingat2kan Rasuah Ada Jangan Ambik :police:

laiho:
salam..

nk tanye pada sape2 yg dah jadi polis especially konstabel. aku dah lepas ujian fizikal, temuduga dan medical checkup. bile aku tanya unit pengambilan bukit aman bile bole lapor diri diorg ckp belum tentu lagi sebab ade tapisan lagi diperingkat bukit aman. so pada sape2 yg tau ape tapisan seterusnya mohon share. TQ.

senduk:
You are not allowed to view links. Register or Loginsalam..

nk tanye pada sape2 yg dah jadi polis especially konstabel. aku dah lepas ujian fizikal, temuduga dan medical checkup. bile aku tanya unit pengambilan bukit aman bile bole lapor diri diorg ckp belum tentu lagi sebab ade tapisan lagi diperingkat bukit aman. so pada sape2 yg tau ape tapisan seterusnya mohon share. TQ.

--- End quote ---

tapisan keselamatan...penah ada kes2 melibatkan mahkamah...anda tidak layak....kehkehkeh... ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version