Arkib > Arkib Pemilik Motosikal

Rumah Lama: Kawasaki Ninja 250R Carb & FI V24(Mods, tolong lock thread ni)

<< < (39/78) > >>

AFI:
You are not allowed to view links. Register or Login
KAWASAKI 250R LIMITED EDITION SUDAH KELUAR! GAMBAR INI DIAMBIL DI JB!

drrock:
You are not allowed to view links. Register or LoginMemang lain bro sound & performance dia. Yoshi ni sesedap telinga bunyi dia, tak blaring sangat macam 2 thambybrothers & VR6. Ada yang kata mase idle yoshi bunyi lagi kuat dari arrow tapi mase besit arrow lagi kuat. Hamba dah jual dekat 10 unit yoshi nih. Memang terbaik!

--- End quote ---
Bladers tumpangs beri pendapat ... when  naza did promo for yoshi , many riders put put the exhaust , tapi hampeh ,, mula mula jer sodap , lama lama mcm tak sodap ... megikut kawan i yg pakai ninja rata rata members nyer pakai arrow tapi bukan yg SE version punya .. katanyer terbaik ... lagi pun 2 incline enjin idling memang kureng bunyi sikit .. two brothers ekzos is another nama sedang meningkat naik .... im using it now (dpt dari ebay) performance .. top notch  both idling and rev creates great sound .. (pom pom) and letup letup sound .  ;D.. great to know ninjaians ... lemme know if any ride to ulu yam .. ,its my place

drrock:
You are not allowed to view links. Register or Loginyep..er6n/er6f 200km/j je top..ninja pula yg shaye tahu la sbb kawan ade pkai.. 170km/j..
adakah disebabkan ratio motor topspeed lain2? sbb 200km/j er6n/er6f tak sama dgn 200km/j ninja 250 kan?

--- End quote ---
actually i tested er6N ... manage to reach 210kmH ... the wind blast was terrible .... furthermore more cc doesnt mean more top speed think like this , can u ride ninja continously in 150-160 for 1 + hours (boleh , risiko pecah injin  :o... but er6n dan sewaktunyer can maintain 160-180 without problem .. thats the real diff

akmal_SC:
kt kdai smbn dah ade ninja 2012 nyer scehme..merah SE..

StazOne:
You are not allowed to view links. Register or Login Bladers tumpangs beri pendapat ... when  naza did promo for yoshi , many riders put put the exhaust , tapi hampeh ,, mula mula jer sodap , lama lama mcm tak sodap ... megikut kawan i yg pakai ninja rata rata members nyer pakai arrow tapi bukan yg SE version punya .. katanyer terbaik ... lagi pun 2 incline enjin idling memang kureng bunyi sikit .. two brothers ekzos is another nama sedang meningkat naik .... im using it now (dpt dari ebay) performance .. top notch  both idling and rev creates great sound .. (pom pom) and letup letup sound .  ;D.. great to know ninjaians ... lemme know if any ride to ulu yam .. ,its my place

--- End quote ---

Quote:
I beg to differ, bukan 2 brothers dah berkurun in market ke?
Unquote.

Another thing is yoshimura has many versions, ada yang "some people" refer as hampeh & ada yang the user is more than satisfied with its power. There is a huge yoshi user base globally, tak percaya? try to google or do a youtube search. And that remark of yours can be considered bias & hurt yoshi users feelings. We are not just bikers, we are brothers. We need to respect others' choice & appreciate the diversity. Kalau you kata pakai yoshi lama2 hampeh, biasa la, maybe fiber dah habis. Exzos brand akrapovic pun kalu fiber dah habis mesti hampeh jugak.  

You are not allowed to view links. Register or Login actually i tested er6N ... manage to reach 210kmH ... the wind blast was terrible .... furthermore more cc doesnt mean more top speed think like this , can u ride ninja continously in 150-160 for 1 + hours (boleh , risiko pecah injin  :o... but er6n dan sewaktunyer can maintain 160-180 without problem .. thats the real diff

--- End quote ---

I beg to differ on this as well. I did 160-175kmh KL to JB and JB to KL for 3 hours one way & back 3 hours and my bike is good as new. Probably the blade/hyosung engine will be ABC totalled la if ridden like that. Kawa engine is proven to be bullet prove ;D

As for NAZA, i believe more malaysians have horror experience with them rather then better ones.

No intention to diss anyone. since you dah jolok itu sarang hornet, you need to be accountable for what you say la.

So the take away lesson for the next time is, think before you type or risk to be challenged.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version