MBC Forum Banner

Author Topic: Welcome Back MBC  (Read 32193 times)

Offline AMIRul

  • Storm Riders
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #90 on: 14 January , 2018, 14:51:25 PM »
Salam Perkenalan.

Terima Kasih otai Zek dan Abol hidupkan kembali MBC ni... Dulu sempat sekejap je dalam MBC.

New Nickname: Pcx Warrior
Old Nickname: Abg Jaa

Regards,
Pcx Warrior

Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk

Salam AbgJaa...
lama sungguh tak berjumpa...
muka pun dah tak ingat kot...
ingat nickname je...

Salam semua...
AMIRul @ miro

Offline Abg Jaa

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 45
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #91 on: 14 January , 2018, 18:29:52 PM »
Waalaikumsalam AMIRul... Ye saya ingat nama tu, tapi saya pun lupa rupa awak camna... Dah lama dah tak involved dlm MBC ni, pucuk pimpinan pun dah bertukar dah... Hehehe...
Regards,
Abg Jaa

Offline mkadzmi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • Popularity: +0/-0
  • SPOCKRET
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #92 on: 15 January , 2018, 09:34:47 AM »
Nak tanya sikit... Antusiang dgn Kuman ni org sama ke? Maaf kalau salah.
sy xpasti kalau dl pnah ade nick nie,
tp kalau refer pada sy, bkn org yg same....

mung tu asal mongolia

Offline CR_3309

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #93 on: 15 January , 2018, 09:57:21 AM »
Nick lama: Lupa pi dah, banyak sangat hurup dalam nick lama tu :P

Nick baru: CR_3309

Bila log in dalam MBC ni rasa macam dah masuk time machine, gostan balik masa ke 7 tahun yang lepaih :'(


Offline antusiang

  • Storm Riders
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #94 on: 18 January , 2018, 22:29:29 PM »
mung tu asal mongolia
natiang mung....

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 699
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #95 on: 19 January , 2018, 08:51:50 AM »
Nick lama: Lupa pi dah, banyak sangat hurup dalam nick lama tu :P

Nick baru: CR_3309

Bila log in dalam MBC ni rasa macam dah masuk time machine, gostan balik masa ke 7 tahun yang lepaih :'(
selamat datang kembali tuan.
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline ise414

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #96 on: 19 January , 2018, 22:01:37 PM »
Hai semua..ingat lagi 1st ride  dgn MBC Pg Siam 2011😁Masih pakai nick lama

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 699
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #97 on: 19 January , 2018, 23:37:25 PM »
Hai semua..ingat lagi 1st ride  dgn MBC Pg Siam 2011😁Masih pakai nick lama
maaf tuan...saya lupa nick ni...
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline antusiang

  • Storm Riders
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #98 on: 20 January , 2018, 12:07:17 PM »
Hai semua..ingat lagi 1st ride  dgn MBC Pg Siam 2011😁Masih pakai nick lama
abam org kola nerang kn.....

Offline mkadzmi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • Popularity: +0/-0
  • SPOCKRET
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #99 on: 22 January , 2018, 08:40:54 AM »
Hai semua..ingat lagi 1st ride  dgn MBC Pg Siam 2011😁Masih pakai nick lama
abam org kola nerang kn.....

kola nerang besut hahaha

Offline eusof

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #100 on: 16 February , 2018, 01:51:44 AM »
assalammualaikum
dulu nickname :engkol
« Last Edit: 16 February , 2018, 02:12:07 AM by eusof »

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 699
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #101 on: 17 February , 2018, 02:16:46 AM »
assalammualaikum
dulu nickname :engkol
Wa'alaikumussalam. Welcome back tuan
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline Abol

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 46
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
    • bikerzmagazine.com
Re: Welcome Back MBC
« Reply #102 on: 19 February , 2018, 18:56:13 PM »
assalammualaikum
dulu nickname :engkol
ayid ker Ni?
Used ur bike ride to Jannah not Jaahanam.

Offline LUNASIA

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #103 on: 22 February , 2018, 11:32:54 AM »
as salam
nick name dulu ZXR750L

pernah jumpa abol,
dan 2-3 org kuat MBC yg hensem tu masa saya di Kuching, Sarawak

masa tu MBC buat Borneo Ride.... time tu saya pakai CBR900RR


Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 699
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Welcome Back MBC
« Reply #104 on: 22 February , 2018, 12:04:59 PM »
as salam
nick name dulu ZXR750L

pernah jumpa abol,
dan 2-3 org kuat MBC yg hensem tu masa saya di Kuching, Sarawak

masa tu MBC buat Borneo Ride.... time tu saya pakai CBR900RR
Selamat kembali tuan. Rasanya MACAM pernah jumpa tapi saya lupa. maaf tuan. Sekarang masih pakai CBR tu kah?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!