Author Topic: Kasut Speed Bikers Size 43 (SOLD OUT)  (Read 1486 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline inspektor_sahab

  • Licensed Seller
  • *****
  • Posts: 1548
Kasut Speed Bikers Size 43 (SOLD OUT)
« on: June 04, 2011, 12:22:42 pm »
Salam,

Nak jual kasut ni sbb tak muat plak size. Kasut dah ok tapi tak ngam plak. Kene cari size 45 la kot....beli dgn bro wan @ frycrax. Pakai time test sekali tu jer...sbb pikir muat..bayar terus chow...sekali sampai umah dah tak boleh pakai plak..sendat...

Sape berminat brg ada kat Cheras, arge nak jual pun sama cam bro frycrax RM150. Memang baru kasut ni....tgk gambar jer la...

Tiada nego dan arge firm. ;)

Minat kasi kol atau sms kat 0122392414 / 0192817759

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

« Last Edit: June 18, 2011, 05:38:56 pm by inspektor_sahab »



Offline gerohero

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 360
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #1 on: June 04, 2011, 10:09:51 pm »
bump untuk barang baik  ;D ;D
memang mencari kasut riding ni tapi kena tggu gaji bulan depan ler.. hehehe

gerohero / FZ150i / MCF 1023 / Jun 2012 / Melaka / 0193758511

Offline senduk

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 910
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #2 on: June 04, 2011, 10:11:49 pm »
kalau saiz malaysia 8 ke 9 huhuh...
best prize siap posss plissss.... ;D ;D

Offline inspektor_sahab

  • Licensed Seller
  • *****
  • Posts: 1548
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #3 on: June 04, 2011, 10:18:38 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
kalau saiz malaysia 8 ke 9 huhuh...
best prize siap posss plissss.... ;D ;D

Best price dah ni bang...takde untung pun...jual amik modal balik...pastu pos kira lain...

nak jual pun sbb tak muat....mmg akan amik kasut ni semula tapi saiz 45 kot...kalau kiraan saiz Malaysia 10..

kalau minat kasi PM... ;)

Offline senduk

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 910
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #4 on: June 05, 2011, 03:02:07 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
Best price dah ni bang...takde untung pun...jual amik modal balik...pastu pos kira lain...

nak jual pun sbb tak muat....mmg akan amik kasut ni semula tapi saiz 45 kot...kalau kiraan saiz Malaysia 10..

kalau minat kasi PM... ;)

alamak besau la pulak huhuh...

Offline inspektor_sahab

  • Licensed Seller
  • *****
  • Posts: 1548
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #5 on: June 05, 2011, 01:11:10 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
alamak besau la pulak huhuh...

45 = 10
44.5 = 9.5
43 = 9

Offline gyee

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 22
  • "Solo Rider"
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #6 on: June 06, 2011, 12:51:26 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
kalau saiz malaysia 8 ke 9 huhuh...
best prize siap posss plissss.... ;D ;D


Kalau nak pakai kasut ni kena lebih besar 1 saiz... saya baru juge beli kasut ni saiz 43 memang ngam, beza kalau ikut sa?z kasut biasa utk keje pakai 42 .
( E ) + ( R ) = ( O )
{  E= EVENT     R= RESPONSE    O= OUTCOME  }

Offline inspektor_sahab

  • Licensed Seller
  • *****
  • Posts: 1548
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #7 on: June 08, 2011, 11:02:54 am »
Bump!

Offline shukZZR

  • Licensed Seller
  • **
  • Posts: 311
  • Low profile.. But high spirit..
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #8 on: June 12, 2011, 08:19:30 am »
Klu free poslaju aku amik nihh. Mmg ngam saiz aku. Hehe..
Suzuki Best 110 '95' (1998) - Kriss 110 '97' (1999) - ZZR 250 '96' (2001) - Kristar 110 '04' (2004) - Eliminator 250 '95' (2006) - Elegan 150 '10' (2011)  - ZZR 250 '97' (2011) - Blade 650 '05' (2011)

Offline inspektor_sahab

  • Licensed Seller
  • *****
  • Posts: 1548
Re: Kasut Speed Bikers Size 43
« Reply #9 on: June 13, 2011, 08:08:04 am »
TQ pada yang call untuk beli kasut ni...at the moment skrg tgh keje kat Kuantan dan kasut ada kat KL..kalau nak COD boleh la minggu ni jumpa...

@abg shukZZR

Pos laju kene caj lar... :D

Offline inspektor_sahab

  • Licensed Seller
  • *****
  • Posts: 1548
Re: Kasut Speed Bikers Size 43 (SOLD OUT)
« Reply #10 on: June 18, 2011, 05:41:16 pm »
Brg dah terjual...boleh lock. ;D

Malaysian Bikers Community (MBC)

Re: Kasut Speed Bikers Size 43 (SOLD OUT)
« Reply #10 on: June 18, 2011, 05:41:16 pm »