Forum > Aktiviti MBC

MBC Reunion Ride 2019 ke Koh Samui

(1/4) > >>

pirateofyoursoul:
MBC Reunion Ride To Koh Samui 11.12.19 - 15.12.19 🚨

Penasihat Program : Tuan Adi Manap www.wasap.my/+60182501600
Penyelaras Program : Tuan Abu Kasim www.wasap.my/+60123719875
Bendahari : Shima www.wasap.my/+60122219908


Couple

1. Shedie - R1200GS
2. Abu Kasim - F800GS
3. Shaiful - RXZ 135
4. Man Ipolosas - RXZ 135
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.


Single

1. SMR3200 - moto ?
2. pirateofyoursoul - efjekai
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Untuk yang nak join ride ni, boleh la letak nama dan bersiap dari segi cuti, kewangan dan apa apa yang berkaitan.
Jom!

Tak Tahu:
Ya Allah kuatnya ujian masa motor takde ni

pirateofyoursoul:

--- Quote from: Tak Tahu on 20 November , 2019, 11:08:27 AM ---Ya Allah kuatnya ujian masa motor takde ni

--- End quote ---
belasah je moto apa pun kita tak kisah geng..

Tak Tahu:

--- Quote from: pirateofyoursoul on 20 November , 2019, 12:41:09 PM ---
--- Quote from: Tak Tahu on 20 November , 2019, 11:08:27 AM ---Ya Allah kuatnya ujian masa motor takde ni

--- End quote ---
belasah je moto apa pun kita tak kisah geng..

--- End quote ---

Tentatif ade tak bang ? Anggaran bajet ?

pirateofyoursoul:

--- Quote from: Tak Tahu on 20 November , 2019, 19:53:04 PM ---
--- Quote from: pirateofyoursoul on 20 November , 2019, 12:41:09 PM ---
--- Quote from: Tak Tahu on 20 November , 2019, 11:08:27 AM ---Ya Allah kuatnya ujian masa motor takde ni

--- End quote ---
belasah je moto apa pun kita tak kisah geng..

--- End quote ---

Tentatif ade tak bang ? Anggaran bajet ?

--- End quote ---
Tentatif sedang diusahakan. Bajet dalam rm 500-700. haaaa.....jommm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version