MBC Forum Banner

Author Topic: Camana nak tarik forumer baru dan MBC aktif meriah seperti dulu?  (Read 5133 times)

Offline RiduanFixxer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Camana nak tarik forumer baru dan MBC aktif meriah seperti dulu?
« Reply #15 on: 02 April , 2020, 23:18:13 PM »
saya cadangkan otai atau ketua yang banyak geng ajak masuk sini
sebab kalau pentolnya selalu masuk sini pengikutnya akan follow jugak..
tapi mungkin tak berkesan sangat..
memang media sosial lain lebih berpengaruh...
saya suka perkataan pentol tu...hihi...kalu bro ada kenal pentolnya boleh la promo...terima kasih..

hahaha.. sikit2 tahu la cakap jawa ni.. okay tuan..

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 717
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Camana nak tarik forumer baru dan MBC aktif meriah seperti dulu?
« Reply #16 on: 14 April , 2020, 12:20:01 PM »
saya cadangkan otai atau ketua yang banyak geng ajak masuk sini
sebab kalau pentolnya selalu masuk sini pengikutnya akan follow jugak..
tapi mungkin tak berkesan sangat..
memang media sosial lain lebih berpengaruh...
saya suka perkataan pentol tu...hihi...kalu bro ada kenal pentolnya boleh la promo...terima kasih..
haha....masa tengah PKP ni boleh la tuliskan artikel pasal ride ke, pasal mekanikal ke boss...dapat juga kita share ilmu...kan? kat FB  t leceh nak cari balik sebagai rujukan..
hahaha.. sikit2 tahu la cakap jawa ni.. okay tuan..
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!