Forum > Bengkel Motor

Bengkel Moto SIR Kuantan

(1/1)

pirateofyoursoul:
Baru baru ini, ada kesempatan untuk ke Kuantan. Sempat la jumpa forumer lama yang memang terkenal dengan posting teknikalnya. Nicknya SIR - Sports Injection Racing ke(?/). lama tak jumpa so kami pun berjumpa di bengkel motor beliau. oh ya...by profession he is a teacher. Sebelah malam beliau akan ke bengkel motonya - ALBA MOTOWORKS.

Bila dah sampai kat lokasi, saya menelefon beliau tapi tak berangkat pula. 2 - 3 kali call. dah mula rasa macam hampa. Tiba tiba ada pintu dari sebuah bilik terbuka. Dan beliau pun keluar dari bilik itu. Rupanya beliau memang tidak mendengar panggilan telefon saya. Tengah buat engine tuning , mana nak dengar. hihi.





sambil sambil tu saya ambil kesempatan untuk tinjau bengkel moto beliau.





sedang berdiskusi berat nih...serius je nampaknya...



bengkel yang kemas...tak serabut..

untuk yang nak dyno, atau untuk apa saja upgrading related matters, boleh la jumpa dengan sifu SIR ALba ni. Kedainya terletak di A-2072, Jalan Sri Kuantan 6, Taman Teluk Sisik, 26100 Kuantan, Pahang. No tel untuk dihubungi ? 012 221 5422..





aHLengChai:
dia aktif di FB skang ni..

sentiasa contact dgn dia ni..

dia pun tgh struggle dgn sakit Gerd dia..

pirateofyoursoul:

--- Quote from: aHLengChai on 26 June , 2019, 16:44:14 PM ---dia aktif di FB skang ni..

sentiasa contact dgn dia ni..

dia pun tgh struggle dgn sakit Gerd dia..

--- End quote ---

wah...geng lama dah masuk....yeay! boss ahlenngChai, bila boleh tts ni

Navigation

[0] Message Index

Go to full version