Forum > Aktiviti MBC

Ride Berbuka Puasa :: 02 Jun 2019 Jom !

(1/2) > >>

pirateofyoursoul:
Salam geng,

Jom kita ride berbuka puasa bersama.

Tarikh : 02 Jun 2019

Hari : Ahad

RV : Shell Tol Batu 9 Cheras

Jam : 535 PM
Tayar golek Jam 6:00 PM SHARP!

Tempat berbuka : Restoran D'Pantai , Jalan Pantai Batu 6 Seremban.

Tempahan meja akan dibuat atas nama MBC. Untuk tempahan makanan, saya cadangkan kita order basic pakej. Sekiranya perlu tambahan order, boleh diURUS SENDIRI.



a )Order sendiri lah



B)Kita boleh order set ni senang.



C) Untuk yang ni pun boleh uruskan sendiri



Sila letak nama untuk yang serius nak join event ini.

Tarikh Tutup  penyertaan : 31/05/2019



1) Han / 2 pax / Efjekai contact no : 018 968 6070
2 ) Bung AdiManap  / GSA
3)

AwaL:
wsalam.. maaf tuan. tahun ni nye bulan puasa sy tak dapat join.. maaf sngt2  :-[

pirateofyoursoul:

--- Quote from: AwaL on 09 May , 2019, 08:43:13 AM ---wsalam.. maaf tuan. tahun ni nye bulan puasa sy tak dapat join.. maaf sngt2  :-[

--- End quote ---
eh tak pa tuan...no hal...next time banyak lagi...ni pun kita cuma tengok je ada cadangan ke tak untuk tahun ni eh...

Mohdi:
Waduh , udah balik kampun ini tarikh

Musket:
1) Han / 2 pax / Efjekai contact no : 018 968 6070
2) Bung AdiManap  / GSA
3) Musket / Z250

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version