MBC Forum Banner

Author Topic: SUZUKI FXR 150  (Read 15131 times)

Offline Encik Best

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
SUZUKI FXR 150
« on: 09 January , 2018, 20:25:50 PM »
Assalamualaikum

Offline Encik Best

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #1 on: 09 January , 2018, 20:31:35 PM »
Jom memeriahkan kembali Sportbike Suzuki 150cc

Offline RiduanFixxer

  • Newbie
  • *
  • Posts: 12
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #2 on: 09 January , 2018, 20:42:02 PM »
Jom memeriahkan kembali Sportbike Suzuki 150cc

Terbaik ar nurman
Kena godak2 laptop sbb ada la sikit save info pasal fxr dgn fx125

Offline Encik Best

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #3 on: 09 January , 2018, 20:48:11 PM »

Terbaik ar nurman
Kena godak2 laptop sbb ada la sikit save info pasal fxr dgn fx125

Boleh je kongsikan untuk kita bersama..

Offline hafiz zhj standard

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #4 on: 09 January , 2018, 20:57:21 PM »
rindu group fxr ni.dari mula2 tak reti buka enjin dohc smpai boleh buka sendiri.skrang dah jual moto jd pomen sudah  ;D kenangan fxr standard
ingat zhj ingat standard

Offline Encik Best

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #5 on: 09 January , 2018, 21:01:56 PM »
rindu group fxr ni.dari mula2 tak reti buka enjin dohc smpai boleh buka sendiri.skrang dah jual moto jd pomen sudah  ;D kenangan fxr standard

Bagus tu.. jimat poket! InsyaAllah ada rezeki cari lagi

Offline pakutekan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #6 on: 09 January , 2018, 21:47:54 PM »
Salam.. kenangan btul fxr ni.. mane la janda fxr aku dulu.. hehee

Offline mkadzmi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • Popularity: +0/-0
  • SPOCKRET
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #7 on: 10 January , 2018, 02:03:08 AM »
Scrap jelah fxr2 tu semua haha

Offline Encik Best

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #8 on: 10 January , 2018, 09:38:21 AM »
Scrap jelah fxr2 tu semua haha

Kejam betul.. haha..

Offline @wave_pailang@

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #9 on: 10 January , 2018, 10:56:12 AM »
Assalamualaikum tumpang lalu

Offline khuzairin

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #10 on: 10 January , 2018, 10:59:27 AM »
rindu group fxr ni.dari mula2 tak reti buka enjin dohc smpai boleh buka sendiri.skrang dah jual moto jd pomen sudah  ;D kenangan fxr standard

Wuuu, mohon share ilmu enjin puaka ni

Offline mkadzmi

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 70
  • Popularity: +0/-0
  • SPOCKRET
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #11 on: 10 January , 2018, 13:11:56 PM »
rindu group fxr ni.dari mula2 tak reti buka enjin dohc smpai boleh buka sendiri.skrang dah jual moto jd pomen sudah  ;D kenangan fxr standard

Wuuu, mohon share ilmu enjin puaka ni

spare part tak wujud dah hahaha

Offline Abol

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 46
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
    • bikerzmagazine.com
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #12 on: 10 January , 2018, 13:19:09 PM »
Assalamualikum...holla, masih hidup lagi fxr Saya..tapi berparking jer...
Used ur bike ride to Jannah not Jaahanam.

Offline soul

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #13 on: 10 January , 2018, 16:29:29 PM »
salam pemilikan .. hahahah

Offline Encik Best

  • Newbie
  • *
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: SUZUKI FXR 150
« Reply #14 on: 10 January , 2018, 20:22:08 PM »

spare part tak wujud dah hahaha

Ada lagi kalau rajin mencari.. tapi harga mahal nak mampus.. haha.. siapa pakai FXR ni kategori OKU (Orang Kuat Usaha) sbb kena usaha cari part dan duit.. kalau xde kena usaha kan lagi modi sumbat kasi hidup dan laju.. kekeke..