MBC Forum Banner

Author Topic: Yamaha NVX 155 - Version 1  (Read 23103 times)

Offline Ejad79

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #15 on: 25 July , 2018, 01:56:46 AM »
Takde sapa2 nak sembang lagi ke?

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 691
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #16 on: 25 July , 2018, 08:52:54 AM »
ada je boss...tapi saya bukan owner jentera ini la...ada masuk kan ATHena KE?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline onelegKH

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #17 on: 25 July , 2018, 17:50:29 PM »
salam semua. errrrr... nak sembang apa tu

Offline Ejad79

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #18 on: 25 July , 2018, 20:23:12 PM »
ada je boss...tapi saya bukan owner jentera ini la...ada masuk kan ATHena KE?

hehe..moto pun blum dpt lagi ni haaa

Offline Ejad79

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #19 on: 25 July , 2018, 20:24:29 PM »
salam semua. errrrr... nak sembang apa tu
apa2 je..takpun kasi tepek gambar ke...modi ke..kat fb jenuh gak nk scroll

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 691
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #20 on: 25 July , 2018, 20:25:55 PM »
Laaa...ingat da kuar moto...tu bole refer sifu KH pasal performance parts untuk model ni ( dan banyak la model lain )
ada je boss...tapi saya bukan owner jentera ini la...ada masuk kan ATHena KE?

hehe..moto pun blum dpt lagi ni haaa

Sent from my SM-N9208 using Tapatalk

RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline onelegKH

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #21 on: 26 July , 2018, 16:43:49 PM »
boleh tengok channel YouTube saya. banyak pasal NVX

www.youtube.com/onelegkh

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 691
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #22 on: 27 July , 2018, 09:06:49 AM »
boleh tengok channel YouTube saya. banyak pasal NVX

www.youtube.com/onelegkh

terima kasih sifu
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline one0202

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Yamaha NVX 155 - Version 1
« Reply #23 on: 12 November , 2018, 10:22:54 AM »
nak tanya geng group ni, kat mana kedai area KL ni ada ready stock NVX.
loan dah lulus, skrg proses nak cari moto je, kalau bole x nak tunggu lama....
kebanyakkan kedai kena tunggu 1-3bln....
x tahan nak pulas NVX nie.... hahaha