MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - arelane

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Friday Nite Fever - FNF / Re: FNF (Friday Night Fever) - Central - Version 1
« on: 09 February , 2018, 12:55:25 PM »
Hrh steak house kampung baru ok tak sekadar cadangan. Dekat dengan masjid kampung baru.


Hr steak house tempat ok... Risau tempat parking dia macam tak ok....


Klu ade area sekitar parking luas... Sambil makan sambil tengok motor pun ok...

2
Masa awal2 dulu, zek, mizi asrulz derang akan pusing2 semua tempat. Masa ni awal2..
Minggu ni kat a&w
Minggu depan bangsar
Minggu lagi satu kelana jaya
Minggu seterusnya putrajaya
Jadi semua org merasa dekat/jauh.
Skdr cadangan..
Usahlah disalahertikan kata-kataku ini..
Bullet in my head
Saya pun cadang macam tu jugak. Tq tuan
NoShelter




Saya setuju....
Cadangan lagi...

3
Yamaha / Re: Yamaha NMAX 155 - Version 1
« on: 18 January , 2018, 19:14:03 PM »

hahaha santai 80kmh boleh ler kot. main gitu Nmax pun boleh jejak 300km full tank sampai berkelip fuel indicator ;D

Dasat sampai 300km
Ada tengok kat fb 6liter 281km bawak 70-100kmj
Menarik tapi takut tak tahan naik skuter pegi keje.rasa slow huhu
Perasaan sendirii je ni haha

Nvx boleh masuk tank 8liter tapi custom yang tak best tu


Kat mana iklan tank 8liter tu bro.. boleh share.....


Boleh wat jelajah siam kurang berenti isi minyak ni...

Boleh dah ni lan...moto keluar terus tukar,selesa tu 8 liter....


Haah saba luuh giler.... Ntah dapat ke tak motornya... Hahaha

4


aku dah keje kat shah alam sekarang...kat Seksyen 13..kat area nasi lemak cinta sayang..

sarjantulang

area nasi lemak cinta sayang.... ko bukak ke kedai KUEH tu..hahahahahahahahahhha

5
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Salam Rindu
« on: 18 January , 2018, 16:00:35 PM »
Waalaikum salam ...

Selamat bertemu kembali di MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2....

6
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: salam
« on: 18 January , 2018, 16:00:11 PM »
Waalaikum salam abg...

Selamat bertemu kembali di MBC.....

Ilmu yang ada boleh kongsi2.. hehehe

7
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Blade99 melapor diri
« on: 18 January , 2018, 15:59:22 PM »
Waalaikum salam ...

Selamat bertemu kembali di MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2..

takpe kita sama2 cuba naikkan MBC macam dulu kala.. hehehehe

8
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Welcome Back MBC
« on: 18 January , 2018, 15:58:31 PM »
Waalaikum salam sifoo...

Selamat bertemu kembali di MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2..


9
Waalaikum salam ...

Selamat datang ke MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2..

10
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Assalamualaikum MBC
« on: 18 January , 2018, 15:57:01 PM »
Assalamualaikum MBC.
terjumpa tag di fb oleh mka lalu terus rejister semula huhuhuhu...
Selamat berforum semua.


Waalaikum salam ...

Selamat bertemu kembali di MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada jangan kedekut wajib kongsi2..hahaha

Selamat kembaliiiiii
Nak nangis rasa

kenapa abam boolat nak nangis... lariikkk


11
Waalaikum salam sifoo...

Selamat bertemu kembali di MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2..

koleksi motor sekarang ape? hehe

12
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Salam perkenalan kembali
« on: 18 January , 2018, 15:54:16 PM »
Waalaikum salam abam sifoo...

Selamat bertemu kembali di MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2..

13
Waalaikum salam...

Selamat kembali ke MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2..

biler beli motor baru jangan lupa share gambar....

dalam rancangan nak beli motor ape tu?,,,hehehe,,

R1M?.. hehe...


14
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Assalamualaikum Semua..
« on: 18 January , 2018, 15:50:53 PM »
Waalaikum salam SIFU...

Selamat kembali ke MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2..

baru sangat main moto... hahaha

15
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Salam ke temu...kembali
« on: 18 January , 2018, 15:50:20 PM »
Waalaikum salam sifu...

Selamat kembali ke MBC.....

Semoga mendapat manfaat... dan ilmu yang ada boleh kongsi2..

ade berita gembira jangan lupa bagitahu..hehehe

Pages: [1] 2 3 ... 5