MBC Forum Banner

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 10
1
Aktiviti MBC / 🚨 Ride to The Hideout, Gopeng 🚨
« Last post by pirateofyoursoul on 06 July , 2020, 09:07:54 AM »
🚨 Ride to The Hideout, Gopeng 🚨

Tarikh : 18/07/2020 - 19/07/2020
RV : 18/07, 7:30 pagi, Shell Tol Jalan Duta
Bayaran : 1. Anggaran dalam RM30, untuk tapak khemah & khemah
2. Memandangkan tak da wanita dlm ride ni maka makanan masing2 bwk sendiri, dapur mungkin boleh share2 nanti

⛺- Khemah Sendiri
🏕️- Sewa Khemah

Berminat sila letak nama.

1. Adi Manap - GSA1200 LC - 🏕️
2. Shaiful - F800GS - 🏕️
3. Man ipolosas - Versys 650 - ⛺
4. Raman - F800R - ⛺
5.
6. Musket - Z250 ⛺
7. Burnjr - R1200GSA
8. Pirate - Yamaha FZI 🏕️
9. Liyas@Takutnya - Versys 650 🏕️
10.
11.
12.
13.
14.
15.

Jom saper˛ yg free kita ride happy˛ 😉Kami Perlukan nama2 pada kadar segera tuk tempahan tempat n khemah. Sapa2 yang nak boleh wasap Pirata 0189686070 SEGERA.
Jom
2
Sembang Apa saja / Re: PKP COVID 2020:: cerita lah apa saja..
« Last post by pirateofyoursoul on 06 July , 2020, 07:41:46 AM »
lamanya aku tak masuk Siam sbb PKP
nnt bila gate sempadan bukak nak g Trang dan Satun/Pak Bara..santai2...nk.join jom
bang aziz, tunggu sempadan bukak ler...
hihi
3
Sembang Apa saja / Re: PKP COVID 2020:: cerita lah apa saja..
« Last post by Aziz_hamid on 31 May , 2020, 10:31:08 AM »
lamanya aku tak masuk Siam sbb PKP
nnt bila gate sempadan bukak nak g Trang dan Satun/Pak Bara..santai2...nk.join jom
4
Salam IdilFitri, admin mengucapkan Selamat Hari Raya AidilFitri, maaf zahir dan batin (walaupun dah mungkin sedikit lambat). Patuhi semua SOP dan garis panduan yang telah dikeluarkan bagi bersama memerangi wabak COVID19 ini.
MCamana korang punye raya? SAya percaya, walaupun ramai yang tak balik kampung tapi, kita semua memastikan segala aspek SOP telah dipenuhi.
Safe ride guys!
5
Sembang Apa saja / PKP COVID 2020:: cerita lah apa saja..
« Last post by pirateofyoursoul on 12 May , 2020, 12:26:54 PM »
Thread ni untuk kita kongsi cerita yang berlaku semasa tempoh PKP sebab COVID. macam macam pengalaman baru dan cerita yang bole dikongsikan.
6
Aktiviti MBC / Re: RIDE Rindu Bertamu::Mat Daling Tembeling
« Last post by pirateofyoursoul on 12 May , 2020, 07:50:29 AM »
bila nak ade ride ke mat daling?

PKP ni bang camana nak plan...inter state dilarang...ahahhaa...
7
Aktiviti MBC / Re: RIDE Rindu Bertamu::Mat Daling Tembeling
« Last post by iceman on 08 May , 2020, 09:10:29 AM »
bila nak ade ride ke mat daling?
8
Aktiviti Hujung Minggu / Re: Ride Hujung Minggu Part 1
« Last post by pirateofyoursoul on 16 April , 2020, 23:20:03 PM »
Sabar.... Hihihi
haaa..sifu sudah mari
9
Aktiviti Hujung Minggu / Re: Ride Hujung Minggu Part 1
« Last post by blade99 on 16 April , 2020, 15:31:57 PM »
Sabar.... Hihihi
10
saya cadangkan otai atau ketua yang banyak geng ajak masuk sini
sebab kalau pentolnya selalu masuk sini pengikutnya akan follow jugak..
tapi mungkin tak berkesan sangat..
memang media sosial lain lebih berpengaruh...
saya suka perkataan pentol tu...hihi...kalu bro ada kenal pentolnya boleh la promo...terima kasih..
haha....masa tengah PKP ni boleh la tuliskan artikel pasal ride ke, pasal mekanikal ke boss...dapat juga kita share ilmu...kan? kat FB  t leceh nak cari balik sebagai rujukan..
hahaha.. sikit2 tahu la cakap jawa ni.. okay tuan..
Pages: [1] 2 3 ... 10