MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - aHLengChai

Pages: 1 [2]
16
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 17 August , 2018, 15:27:40 PM »
otr 16k.. jiran dah pakai.. vtwin.. topspeed 130 je.. tapi ekjoz bila buang silencer fuhh.. berdengung 1 kampong hahaha.. finishing nampak kemas.. plastik panel bole la.. italjet buccaneer 250i

17
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 15 August , 2018, 11:24:44 AM »
maybe siam atau china sebab under CMC

18
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 15 August , 2018, 11:23:46 AM »
gpx ni mcm tak lepas masuk.. tapi penganti dia dh masuk


italjet siam


19
Honda / Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« on: 25 July , 2018, 17:00:49 PM »
kengkawan ramai pakai Resing Sepirit ni.. tapi saya owner WHySukus... saya lebih bersyukur jika memiliki Resing Sepirit dari WhySukUUUUUu.. yang engineer nya.. kualiti nya.. ragamnya.. Pengilangnya.. memang rasa² nya otak 3 suukkuu.. huhu  :'(
DEEP NIH...naper tu tuan ahleNgcHai? y suku lebih banyak atas jalan rasanya dari efjekai  :-[

baru kua kedai dah mcm2 hal.. smp ke hari ni.. bawa moto baru tapi mcm moto nk barai dah.. suspensi pun kelaut.. kazen yg sama2 beli dah 2x turun enjin.. haha.. menang rupa bole la.. sebab tu whysukuu tak sampai russia lg mcm RS hehe

20
Honda / Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« on: 24 July , 2018, 15:21:16 PM »
kengkawan ramai pakai Resing Sepirit ni.. tapi saya owner WHySukus... saya lebih bersyukur jika memiliki Resing Sepirit dari WhySukUUUUUu.. yang engineer nya.. kualiti nya.. ragamnya.. Pengilangnya.. memang rasa² nya otak 3 suukkuu.. huhu  :'(

21
Rasanya ok kot untuk geng² MBC list kan nama2 bengkel dan lokasinya.. untuk kesejahteraan jentera kita dan juga poket tuan jentera.. zaman skang kena jadi pengguna yang bijak dan berhati hati.   ;)


22
ni macx yg kachak tu kan  ;D ;D

23
General Discussion / Re: Welcome Back MBC
« on: 24 July , 2018, 08:29:47 AM »
SALAM HORMAT DAN SEJAHTERA KEPADA SEMUA.. SAYA AHLI BARU.. BARU BERJINAK² DALAM ARENA PERMOTORAN.. MOHON BERI TUNJUK AJAR.. LEPASAN FORM5 TAHUN LEPAS.. MASIH MENCARI2 KERJAYA YANG SESUAI.. MOHON DITERIMA DISINI. TQ
salam hormat kepada tuan Ah Leng Chai nick yang femes niiiiiihhhh ..cuma saya tak berkesempatan jumpa je lagi..forumer lama ni...akuNabil mana ek?


HAHhahaha.. pemes buat kontroversi ke? nabil skang dh tuka profession jd pengasas dan pengedar tudung jenama Louvrescarf  :-*

24
Aprilia / Re: berbaloikah membeli rsv1000r?
« on: 24 July , 2018, 08:20:47 AM »
saya baru menceburi bidang moto ni je bukan sifu  :P

25
General Discussion / Re: Welcome Back MBC
« on: 20 July , 2018, 08:23:22 AM »
SALAM HORMAT DAN SEJAHTERA KEPADA SEMUA.. SAYA AHLI BARU.. BARU BERJINAK² DALAM ARENA PERMOTORAN.. MOHON BERI TUNJUK AJAR.. LEPASAN FORM5 TAHUN LEPAS.. MASIH MENCARI2 KERJAYA YANG SESUAI.. MOHON DITERIMA DISINI. TQ

26
Aprilia / Re: berbaloikah membeli rsv1000r?
« on: 20 July , 2018, 08:18:51 AM »


kalau berminat boleh piyem.. low mileage (below 10k km) origin mileage..

uptown s.a lokasi.. owner 2.. tapi mcm 1 owner cuz 1st owner langsung tak pakai..

fully jajan..

Pages: 1 [2]