MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Abol

Pages: [1] 2 3 4
1
Aktiviti MBC / Re: RIDE Pembuka 2019 :: Kuala Mu Back To Nature
« on: 09 January , 2019, 12:42:43 PM »
tak dapat jadual lagi....insyallah...kalau sempat kita join... :) :)

2
Sembang Apa saja / Re: Mohon Sticker Club MBC 2018
« on: 05 October , 2018, 09:35:48 AM »
Stikers nanti kita buat 2019 ler :P

3
Sembang Apa saja / Re: Mencari Motorsikal Secondhand
« on: 05 October , 2018, 09:27:00 AM »
Mana dpt tuan 500.00  dlm mudah.my pun susah nak cari bawa 1000.00

4
Sembang Apa saja / Re: kereta cadangan anda
« on: 05 October , 2018, 09:25:45 AM »
Motorlah best untuk pi kerja, jimat basa, jimat duit tol

5
Kawasaki / Re: KAWASAKI VERSYS X 300
« on: 05 October , 2018, 09:24:05 AM »
Pegi lambat dah...9.30 mlm baru sampai...org dah jalan dah...

6
Motor dari China dpt tayar china ler....bila dah haus nanti tukar tayar baru. Brand yg baik sikit. Motor china, selagi enjin ok, sikit2 kita boleh invest beli yg lebih baik mcm brek pad ,brek pum....

7
Honda / Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« on: 03 October , 2018, 14:32:37 PM »
Yg kat market sekarang versi berapa dah?

8
Kawasaki / Re: KAWASAKI VERSYS X 300
« on: 03 October , 2018, 14:03:20 PM »
Ada dalam ni yg pegi ker? Malam ni kul 8.00 pm pelepasan dari kilang kawasaki di glenmarie

9
Kawasaki / Re: KAWASAKI VERSYS X 300
« on: 03 October , 2018, 14:01:31 PM »
Ada owner versys X dlm ni?
malam ni geng versya x ada ridek kan pegi Thailand

10
Sembang Apa saja / Re: kereta cadangan anda
« on: 03 October , 2018, 13:47:29 PM »
Kalau kereta pakai untuk kerja jer.....nak murah dan jimat...belilah kereta proton saga iswara x taxi tu.....3000 pun boleh dapat dah siap gas ngv

11
Pelan2 ler tu kayuh... Dia dalam proggram Yamaha Asia kalau tak silap, kena ikut, principal...Asiangp dia ride 250 cc or 600... Dah lama benar tak ikut perkembangan ni...

12
Berita litar : MOTO GP dan WSBK / Re: DANI PEDROSA bersara
« on: 03 October , 2018, 12:56:04 PM »
Kat pit gosip2 dulu akan masuk team motogp Sepang petronas.... Last2 besara... Ganti dia rider malaysia, liangchai kalau tak silap duduk seremban.

13
Berita litar : MOTO GP dan WSBK / Re: apa khabar rider kita hafiz55.
« on: 03 October , 2018, 12:54:44 PM »
Kenapa eh? Petronas tak nak amik dia eh...
banyak cerita di sebalik cerita. Walaupun Harizh memang digilap dari Petronas Talent Development squad dan bersama2 Yamaha beetahun. Akhirnya tahun depan kena naik KTM....hahahaha

14
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 03 October , 2018, 12:44:22 PM »
Bawa masuk senang, nak jual tu susah. Nak buat promo pun tak nak keluar modal...hajajja

15
Berita litar : MOTO GP dan WSBK / Re: apa khabar rider kita hafiz55.
« on: 30 September , 2018, 11:56:44 AM »
Tahun Depan Hafizh tetap dengan Tech 3, Guna mesin KTM. Dia follow Harve ler nampaknya.
Team SIC PETRONAS dalam motogp pakai rider luar.

Pages: [1] 2 3 4