MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - kroren2

Pages: [1]
1
Suzuki / Re: SUZUKI BELANG 150 R V1
« on: 29 January , 2019, 11:25:29 AM »
adala dah tak ramai .. banyak dah hapgrade

2
minggu ni beliau akan berlumba dilitar baharu litar Bend australia.
selamat majujaya.

3
Suzuki / Re: SUZUKI FXR 150
« on: 26 January , 2018, 15:55:01 PM »
parking side stand dulu.....


tumpang lalu ye abam2 sifoo sekalian...den pakai spesis samo dgn abam2, tapi tukun dah...kekekeke

sarjantulang

Kena parking guna paddock stand.. baru kukuh.. haha..

Tukun apanya.. laju je den tengok... siap main kejar2 lagi kat highway dgn lc.. macm ni FXR den pun kena tinggal.. huhu..

Dia mmg begitu , selalu merendah diri...

4
General Discussion / Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« on: 12 January , 2018, 16:13:37 PM »
berforum ni kita stick pada sesuatu topik, berlainan dengan medium yang lain ( put all together), topik senang kena cantas/hiilang. Dalam ruangan forum topik dibuka dibawah tajuk yang berbeza-beza.. cadi senang nak carik/gali semula.
pandangan tuan sebagai forumer lama. Kalau dalam wasap grup terlalu banayak hang pulak...atau kalau kita tertinggal sesuatu isu, nak catch up balik dah malas..

takpon kita ni dah tua, ... kurang cargas  kikikikiki

5
General Discussion / Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« on: 12 January , 2018, 13:12:41 PM »
berforum ni kita stick pada sesuatu topik, berlainan dengan medium yang lain ( put all together), topik senang kena cantas/hiilang. Dalam ruangan forum topik dibuka dibawah tajuk yang berbeza-beza.. cadi senang nak carik/gali semula.

6
Kawasaki / Re: kawasaki ninja/z 250 SL
« on: 12 January , 2018, 13:08:26 PM »
Tak sure. Tapi 3 biji da jumpa owner scrap sebab masalah enjin jem. Betul ke ada masalah dgn bearing rod? Haha.
tak pasti pulak , mmg ada dengar bebrapa ninja/z sl discrap.
yang selalu dengar kes stator coil assay,recifeir terbako

7
Kawasaki / kawasaki ninja/z 250 SL
« on: 11 January , 2018, 10:06:06 AM »
kepada owner ninja/z SL bolehla kita bertukar-tukar pendapat

8
Suzuki / Re: SUZUKI BELANG 150 R V1
« on: 10 January , 2018, 15:28:13 PM »
Park dulu....

9
laporan ditrima Sarjan

10
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: mohon tujuk ajar ku sipu
« on: 10 January , 2018, 15:26:11 PM »
salam sifu

11
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: salam perkenalan
« on: 10 January , 2018, 15:24:58 PM »
SALAM abam mozac

12
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Salam sayang
« on: 10 January , 2018, 15:24:23 PM »
Jen ape kabo hehehehe

13
General Discussion / Re: Welcome Back MBC
« on: 09 January , 2018, 19:09:51 PM »
Old MBC - kroren2
New MBC -kroren2

14
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Salam sayang
« on: 09 January , 2018, 19:03:35 PM »
Alhamdullilah, MBC kembali bernafas
Tahniah tuan Abol n tuan Zek

15
Suzuki / Re: Suzuki Fx125 - Version 1 - Motor Reput
« on: 09 January , 2018, 19:01:38 PM »
Moto dah xde boleh joint lagi tak?

Pages: [1]