MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Abg Acid

Pages: [1] 2
1
Insert Quote
1. Tuan Han
2. Mizi
3. Tn. Azam
4. Sham
5. Tn Harris
6. Tuan Adi Manap
7. Musket (kereta)
8. Fendi - Fnd
9.
10.
ok bro Fendi ride ke atau drive bersamna familia?

AA join InshaAllah. Sy camp. Sy dtg awal dan terus pacak kemah

2
Aktiviti MBC / Re: RIDE Pembuka 2019 :: Kuala Mu
« on: 08 January , 2019, 19:28:37 PM »
InshaAllah AA.
Kemah.

3
KTN / Ktns bersama er6
« on: 26 September , 2018, 13:28:34 PM »
Aiseh, Bhg Ktns ni kosong je.
Nah belanja satu movie , ktns tour dgn er6.


4
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 26 September , 2018, 13:09:12 PM »
Dah berjanggut nunggu motor ni, tak keluar keluar pon. Vietnam, Cambodia pon dah dapat. Kelemahan pengimport Malaysia ke ni?

5
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 06 February , 2018, 07:52:30 AM »
Double disc depan ti buat gempak je. Setakat 200cc satu pon cukup

6
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 05 February , 2018, 10:42:36 AM »
Buatan Siam sepenuhnya ke tuan? Atau ada kerjasama dengan syarikat lain? Rekabentuk menarik.

Teringin nak main motot ini lah. Kstanya March dtart jual

7
Cadangan Ride / Re: Campmeet 2018, Lata Lembik 10-11 Mac 2018
« on: 24 January , 2018, 10:41:47 AM »
It feels good to get a good description along with detail down to the next track.

Hi, kindly pm me fir inqueiry concerning this ride. Tq

8
General Discussion / Re: Koleksi gambar kenangan MBC
« on: 21 January , 2018, 08:05:32 AM »
Rashid tu Abg Acid ler,
Azhar tu Boyomargone
Atie tu Atie
Dan last tu Burnjr

9
Putra Jaya tu mcm menarik je.

10
Friday Nite Fever - FNF / Re: Soalan utk mbcian.
« on: 18 January , 2018, 21:50:24 PM »
Tribute kepada abg MY, (Mohd Yasin)
Beliau meninggal tahun 2004, taksilap.
Beliau la yg start guna istilah fnf.
Al Fatihah

11
Cadangan Ride / Re: Campmeet 2018, Lata Lembik 10-11 Mac 2018
« on: 18 January , 2018, 21:44:08 PM »
Tuan AA,
Bolehkah kalau saya cadangkan kita kasi bikin senarai sapa yang akan join event ini yang akan membawa nama MBC?
Boleh saya tolong mulakan tak? Formatnya : nama / model Motorsikal
1) Abg Acid
2) Mohdi KLX 150
3) PCX Warrior
4) uncle
5)Makaii
6)
lets keep the list growing!
-OraMinggirTabrak!-

Mari mari.
Kasi tambah nama dalam.senarai

12
Hey Charles,..is this the old Charles? You still live in Malaysia? Tell me more man, what have you been doing.

14
Cadangan Ride / Re: Campmeet 2018, Lata Lembik 10-11 Mac 2018
« on: 12 January , 2018, 20:48:24 PM »
Salam..
Sangat berminat nak join.. camping dan offroad insyAllah..
AA bawak basikal x? jom kita ber mtb.. hehe
Tidak, AA naik motor.

Sent from my PLK-L01 using Tapatalk


15
Cadangan Ride / Re: Campmeet 2018, Lata Lembik 10-11 Mac 2018
« on: 12 January , 2018, 16:36:16 PM »
Insha Allah, AA naik KTN rs3.

InsyaAllah saya pon follow.

ada nak kene redah sungai ke AA..

risau tenggelam kuda saya nnt.

- uncle bleedingme -
Utk ke tapak kemah tiada river crossing, jalan biasa sahaja. Tapi jika bleedingme register utk join offroad ride tu sekali, AA dengar ia hardcore sikit. AA nak attend, duduk duduk rilek di camp sahaja dan main air gitu.

Sent from my PLK-L01 using Tapatalk


Pages: [1] 2