MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - ~maxXximus~

Pages: [1]
1
Mari kita mulakan dimana cadangan untuk diadakan FNF.

biasanya FNF ni ape aktiviti ye ? maaf tak tau apa2 ... newbies ...  :-\

2
Honda / Re: HONDA WAVE 100 - Version 1
« on: 10 January , 2018, 10:31:25 AM »
Wsalam.

haha.. nostalgia bermula. :D


Nostalgia dah dilupuskan ... mencari nostalgia yg baharu pulak lah ...

3
General Discussion / Re: Koleksi gambar kenangan MBC
« on: 10 January , 2018, 02:22:58 AM »

banyakkkkkkk...hahahaha nanti la....keluar balik

 adusss .. ni yg rasa  nak left group ni ...  :'(

4
Honda / Re: HONDA WAVE 100 - Version 1
« on: 09 January , 2018, 22:53:02 PM »
Assalamualaikum ...

Jom kembalikan kelajuan thread wave 100 walaupun motor tak laju˛ sampai ke sudah ...

 ;D ;D ;D

Hai maxx  ;D

Diammah kiro... sombong bye skang ride n lepak geng wave125 xde nak ajak aku dahhhhh.. puiiiii

5
General Discussion / Re: Koleksi gambar kenangan MBC
« on: 09 January , 2018, 17:59:57 PM »
testing


aiseyyyyy ... keluar balik gambar time muda˛ dulu ni yang risau ni  ....


6
Honda / Re: HONDA C70 LAMPU BULAT
« on: 09 January , 2018, 17:53:58 PM »
Siapa ada jom kasik pecah

lampu petak xleh ke bang ? aduhhh ...

7
Honda / HONDA WAVE 100 - Version 1
« on: 09 January , 2018, 16:01:55 PM »
Assalamualaikum ...

Jom kembalikan kelajuan thread wave 100 walaupun motor tak laju˛ sampai ke sudah ...

 ;D ;D ;D


8
General Discussion / Re: Welcome Back MBC
« on: 09 January , 2018, 15:59:30 PM »

FNF tu mcm kuih keria, rasanya manis.. byk gula dan tak berapa bagus untuk kesihatan kalau makan banyak2..

alamak ... saya dah la suka keria gula melaka tu bang ... kena kurang kan macam ni nampak gayanya ... mati˛ saya ingat FNF tu macam ulat gonggok tapi ada sayap ... adooiii ...  :-X

9
General Discussion / Re: Welcome Back MBC
« on: 09 January , 2018, 15:06:59 PM »
Assalamualaikum wbt semua ...

Seronok tengok layout forum, semangat terus nak menaip dan spam ...  ;D ;D ;D

New nick : ~maxXximus~

Salam perkenalan semua, saya newbie je baru nak register forum, mohon tunjuk ajar abang˛ semua ...
FNF tu ape ye ? Boleh bagi pencerahan tak ?

Pages: [1]