MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - antusiang

Pages: [1] 2
1
Sembang Apa saja / Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« on: 11 March , 2019, 23:44:07 PM »
ya..
tapi g bukit frazer bawak NSR.
semua moto tu dah xde..
la naik keter jer..ngan c70  ronda taman
owh, nsr....hehe....xkenal moto......

tp abg mmg power a, solo ride pon slamber.....
last jumpa kita men boling kn, kt kajang ke mane xigt......

2
Sembang Apa saja / Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« on: 05 March , 2019, 00:52:39 AM »
hihi...bang aziz ni memang traveler yang handal...adoiii...suka bagi short notice...
jap,
nie abg aziz yg pakai vfr tu ke, dl pnah ride naik fraser bwk kips xsilap.....


3
Sembang Apa saja / Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« on: 03 March , 2019, 13:28:41 PM »
xdak orang ka.....

4
Aktiviti MBC / Re: RIDE Pembuka 2019 :: Kuala Mu
« on: 11 January , 2019, 01:41:53 AM »
dari tahun lepas tunggu nak ride dengan antu ni tau

hehe.....moto xsetting lg, br nk setting modal hala ke kete lak nie, mcm xsmpt je.....
best tu, ramai giler a.......terigt kenangan dl2

5
Aktiviti MBC / Re: RIDE Pembuka 2019 :: Kuala Mu
« on: 09 January , 2019, 01:12:16 AM »
mcm besh je,
harap2 sempat prepare moto a, lame xride.......

6
Abam admin, mana nak beli stiker mbc?
Hehe...ni macam familiar je nick nih...

Hehehe rindu ooo sama MBC, member since 2003...

fuh, lebih 10thn tu, btol2 otai nie

7
Sembang Apa saja / Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« on: 22 August , 2018, 23:49:41 PM »
elo

8
Aktiviti Hujung Minggu / Re: Ride Hujung Minggu Part 1
« on: 02 May , 2018, 15:18:12 PM »
takda forumer yang ride ke mana mana ke hujjung minggu nih?
saya ke mersing,
sabtu bertolak dr KL, lalu k.klawang, bdr tun razak, muadzam, mersing
ahad dari mersing, kluang, ayer itam, yong peng, segamat, rompin, pilah, semenyih, kajang, kl

jentera fz150i,
so far maybe berdua, atau bertiga, tp solo dh konfem, kalau cuaca mengizinkn a....

9
Aktiviti Hujung Minggu / Re: Ride Hujung Minggu Part 1
« on: 07 April , 2018, 13:49:16 PM »
terbaik tuan pirate, harap ada rezeki utk join AHM kembali.....
gua tempurung, terigt MBC pnah buat ride kesana dl, bermacam ragam, moto plg kecik 100cc, plg bsr time tu xsilap 750cc, man rockstar,

10
Aktiviti Hujung Minggu / Re: Ride Hujung Minggu Part 1
« on: 05 February , 2018, 22:46:57 PM »
ride mee calong 3hb 8? uih, back to the future ke cane tu? haha...
mung kan dulu hardcore AHM...bawak lah wrk tu meh aku teman ngan wln...
tu dulu.....
WRK rodtek nok mapuh doh mgu depang......tgu restore dl......

11
Modenas / Demak / Kriss 100,110,120 SG
« on: 04 February , 2018, 23:44:17 PM »
salam,
ade x geng kriss yg dh register?
area central, mane port nk cr performance part murah2 ye

12
Aktiviti Hujung Minggu / Re: Ride Hujung Minggu Part 1
« on: 29 January , 2018, 18:53:44 PM »
best....
kipidap.......

13
Variations in the content can not be read without any interpretation.
what do you mean actually ? can u be more specific? I would really appreciate if you can give suggestion with example..
rase nie mamat spambot nie......

14
jadi x FNF malam sok?
dh decide tempat?

15
Sembang Apa saja / Re: Sembang Kosong Jalan2 Menarik Di Semenanjung
« on: 20 January , 2018, 12:13:38 PM »
terbaek....
ikut jalan lama kena plan btol2....
kalo jnis men terjah je, pitstop pon xset, asal tmpt menarik stop....makan masa woooo.....
ipoh-pasir salak-taiping 8jam (xigt sgt route), sg buloh-klia-lukut-pd-melaka 6jam

ape pon, nanti share a gbr ride......

Pages: [1] 2