MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - hitz

Pages: [1] 2
1
Modenas / Demak / Re: Modenas DOMINAR 400
« on: 22 October , 2018, 16:45:43 PM »
Saya pun dah test ride Dominar 400 ni, power pickup memang ada tapi bunyi engine agak kasar bila tarik throttle. Itu pun motor mileage baru 4k km... Tapi motor ringan sesuai untuk town riding. 

2
Yamaha / Yamaha TZM 150
« on: 12 October , 2018, 11:59:52 AM »
Siapa lagi yang memiliki motor TZM sila muncul kan diri...  :D

3
Motor ni 200cc jer, engine lebih kurang sama kot dengan RKV 200G. Top RKV pun dapat dalam 130kmj masa turun bukit.
Motor untuk santai2 jer, speed 110kmj dah cukup dah.

4
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 28 September , 2018, 12:46:10 PM »
Kat Klang, Kapar dah ada stok utk motor.
Iklan kat mudah.

5
Pengeluar dari Negara lain:: GPX / SYM / KYMCO / KTNS / Re: Keeway K-Lite 202
« on: 21 September , 2018, 17:21:30 PM »
Motor K-lite 202 memang untuk ride santai jer.
Macam RKV 200G dulu pun motor santai jer.

6
Modenas / Demak / Re: Elegan 150
« on: 21 September , 2018, 14:31:38 PM »
Bukan jer bilik no, satu forum mbc pun senyap. Tak meriah macam dulu.

7
Pengeluar dari Negara lain:: GPX / SYM / KYMCO / KTNS / Re: Keeway K-Lite 202
« on: 21 September , 2018, 12:47:58 PM »
Top speed berapa boleh dapat?

8
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 14 September , 2018, 09:31:23 AM »
Ah Hong kat kedai Tenaga motor beritahu bulan depan GPX ni masuk Malaysia.
Kat mana tu boss? Kajang ke?

Kat Taman Tenaga Cheras.

9
Modenas / Demak / Re: Elegan 150
« on: 14 September , 2018, 09:29:30 AM »
Kebanyakkan dalam FB jer...

10
Bawah RM9k siap otr.  ;)

11
GPX / Re: Gpx Gentleman 200
« on: 29 August , 2018, 16:54:05 PM »
Ah Hong kat kedai Tenaga motor beritahu bulan depan GPX ni masuk Malaysia.

12
Honda / Re: ::HONDA CBR150R [Versi 2008]:: V1
« on: 22 May , 2018, 11:15:39 AM »
Parts utk cbr 150 senang cari tak? top bole dapat berapa yer?

13
Honda / Re: Honda CB 400 :: Thread # V1
« on: 22 May , 2018, 11:14:09 AM »
CB400 utk malaysia ada ke?

14
Modenas / Demak / Elegan 150
« on: 15 March , 2018, 16:02:39 PM »
Pemilik Elegan 150 sila melaporkan diri kalo ada...  ;D ;D ;D

15
Honda / Re: Honda NSR 150 R/RR/SP
« on: 07 February , 2018, 12:23:12 PM »
Ya, dah semakin kurang mesin ni kat jalan...

Pages: [1] 2