MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - PaKCiKKoRdi

Pages: [1]
1
Salam satu MBC, saya tengah cari 2nd bike utk kegunaan harian.. banyak jumpa dinamik ni dalam mudah.my.. soalnya, senang bela tak dinamik nih? spareparts masih mudah dapat ke lepas dah stop production ni? Mohon otai2 share ilmu sikit..

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Wassalam tuan. Buat masa nie part blh dpt lagi. Ada juai lg. Tp risau gak kadang2 kalau dalam group atau fb biasa diorg akan main harga. Cuma kene pandai cari la. Buat masa nie, rasa da 3 tahun pakai alhamdulillah lagi. Cuma ring jer bunyi sikit. Nti ada masa kne top overhaul balik. Kasi sedap balik. Buat g keje balik keje, g site visit(yg dekat2 la), g konvoi(pengkalan balak balik hari). Hehe

2
waalaikumussalam, carb masok carb 125, block porting manje2 sket, lay block hehehe... tuhjelah bleh bagitau

Boss pakai Dinamik jugak ka? La nie mmg da geli2 sikit2, cuma tak tahan tang minyak dan 2t jela. Sehari 3liter and 2t seminggu 1liter. Nangis wooo. Hahahaha

3
Assalamualaikum semua,ada tak pengguna dinamik dalam nie?biase korang kalo modi,ape jer korang gentel moto tu.share ler resipi sikit.cepat sikit sampai opis.#HaHa

Pages: [1]