MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - iceman

Pages: [1]
1
Aktiviti MBC / Re: RIDE Rindu Bertamu::Mat Daling Tembeling
« on: 08 May , 2020, 09:10:29 AM »
bila nak ade ride ke mat daling?

2
OffRoad and Adventure / Re: Rimba Raid 2018
« on: 29 May , 2019, 09:31:22 AM »
aduh kenapa gambar tak keluar eh?

3
Ride report / Re: Ride Report Santai ke PD :: Balai Cerap
« on: 28 May , 2019, 14:22:27 PM »
takde pun??!?! kenapa pulak eh??

4
Ride report / Re: Ride Report Santai ke PD :: Balai Cerap
« on: 27 May , 2019, 10:21:38 AM »
kenapa takde gambar??

5
KTM / Re: KTM Owner General Discussion
« on: 27 May , 2019, 10:20:06 AM »
siapa lagi pengguna kt selain warque?

6
KTM / Re: KTM 1190
« on: 21 May , 2019, 08:52:37 AM »
takdelah berat mana, biasa je rasanya

7
KTM / Re: KTM 1190
« on: 16 May , 2019, 09:31:41 AM »
990 ni boleh di katakan 50% supermoto 50% touring,
dari segi kos penyelenggaran tak seperti bmw. ktm 990 rendah je kos selenggara kalau nak compare dengan bmw, smt 990 dengan duke 690 lebih kurang je kos selenggara dia. so far bawak 990 mmg enjoy giler dgn torque yg gila babeng dia tu hahaha...

8
Sembang Apa saja / Re: Sembang kedai kopi Part 1
« on: 16 May , 2019, 09:25:04 AM »
selamat berpuasa

9
KTM / Re: KTM 1190
« on: 24 April , 2019, 09:10:02 AM »

10
KTM / Re: KTM 1190
« on: 19 March , 2019, 17:17:05 PM »
skarang pakai ktm990

11
Sembang Apa saja / Re: Sembang kedai kopi Part 1
« on: 19 March , 2019, 17:14:42 PM »
asssalamualaikum salam perkenalan

12
KTM / KTM 1190
« on: 07 June , 2018, 14:41:19 PM »
Mencari review untuk model Adventure 1190 sekiranya ada.

Pages: [1]