MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mf_yamato

Pages: [1]
1
Macam aku, aku selalu balik muor,
Kadang 3 hari skali balik muor dr sungai buloh.
Balik jumpa anak bini, aku keja sini sorang.

Aku keja shift, so last day kerja mmg night shift, biasanya aku akan tidor pada waktu break aku. Tp kalau banyaj sangat kerja, aku mmg tido kat rnr dulu. Janji tak tertido atas moto. Bahaya woih.

haiyyohh...jauh juga being a weekend husband ni mencabar woo..kalau
ko nantuk atas moto tiba tiba then camana bang?
biasa ngantuk tido kat rnr je la... hahahhaa
mmg biasa camtu..... keselamatan kena jaga juga

2
terbaek geng... terlepas sy event ni.. huhuhu

3
Ride report / Re: Ride Report Santai ke PD :: Balai Cerap
« on: 04 May , 2019, 09:37:14 AM »
sorry bang pirate, email pm tak masuk plak kat phone aritu aduhhhh... bukak email kat pc baru nampak ada email pm dr abang pirate.

30-1may aritu ada ride camp PD juga, solo je.. tp pg ke Blue Lagoon....
tak payah bayar tapak, dan gelap sket, leh tgk bintang cerah waktu malam.
ada medan selera kat situ, buka sampai jam 12am. toilet tutup jam 7pm.










makan brekpes, kebetulan ramai lak tgh malam tu yg dtg pacak kemah, so penuh terus pantai, mujur dtg awal.... so brekpes makan ngan jiran.. hahahah


apa pon port sini baek... boleh repeat lagi, klu sy nak repeat pon akan bikin weekday, bukan weekend hahaha....
ni number phone saya, kot ada ride yg best roger la.... selalu ride sorang2 je... hahahha
01128107671

4
Macam aku, aku selalu balik muor,
Kadang 3 hari skali balik muor dr sungai buloh.
Balik jumpa anak bini, aku keja sini sorang.

Aku keja shift, so last day kerja mmg night shift, biasanya aku akan tidor pada waktu break aku. Tp kalau banyaj sangat kerja, aku mmg tido kat rnr dulu. Janji tak tertido atas moto. Bahaya woih.

6
Aktiviti MBC / Re: RIDE Rindu Bertamu::Mat Daling Tembeling
« on: 21 March , 2019, 23:13:01 PM »
hmmm mcm menarik...

7
Friday Nite Fever - FNF / Re: FNF (Friday Night Fever) - Version 1
« on: 21 March , 2019, 18:32:30 PM »
up.... ada tts ke?

8
General Discussion / Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« on: 19 January , 2018, 12:00:29 PM »
dlm forum juga topic derailment boleh recover dengan pantas,



selingan dan informasi boleh disatukan dan dibahagikan dlm bentuk quote dalam satu reply.

boleh tuan terangkan secara jelas tak tentang topic derailment yang tuan maksudkan

contoh topik utama orang cita makan nasi, lepas tu sorang reply cita makan mee, lepastu semua cita dah jadi pasal makan mee

9
General Discussion / Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« on: 13 January , 2018, 08:27:09 AM »
dlm forum juga topic derailment boleh recover dengan pantas,



selingan dan informasi boleh disatukan dan dibahagikan dlm bentuk quote dalam satu reply.

10
Sembang Apa saja / Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« on: 13 January , 2018, 08:01:02 AM »
Klung ~ klung~
Big Bore session bila nak repeat?

Hahaha. Dh lama tak berbigbore
Lepas bigbore leh p mirc. Hahahaha

hahahaha insaf dah.... trauma... konel tegak je skang

11
General Discussion / Re: Welcome Back MBC
« on: 11 January , 2018, 11:19:26 AM »
Alhamdulillah MBC diberi nafas semula
Tahniah semua

Old nickname : mf_yamato
New nickname : mf_yamato

fuhhhh harap ada TT lepas ni.. owai..
member ajak lepak pon takpat dtg.. kahkahkah

12
Sembang Apa saja / Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« on: 11 January , 2018, 10:55:24 AM »
Klung ~ klung~
Big Bore session bila nak repeat?

13
Sembang Apa saja / Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« on: 11 January , 2018, 09:37:55 AM »
plung plung

takde TT ke? hahahaha

14
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Re: Assalamualaikum MBC
« on: 09 January , 2018, 22:44:56 PM »
Selamat kembaliiiiii
Nak nangis rasa

Pages: [1]