MBC Forum Banner

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Ahmadghaib

Pages: [1]
1
Yamaha / Re: Yamaha NMAX 155 - Version 1
« on: 12 July , 2018, 02:55:04 AM »
2018 klo market indon meter dia ngan absober lain...fizikal nmpk yg tu je...dalaman xtau la...sy dah order...odw nk memakai...insyaallah

Sent from my vivo V3 using Tapatalk


2
Sembang Apa saja / Re: Kamera aksi murah
« on: 12 July , 2018, 02:52:13 AM »
Betol la tu...nak letak fon besar sgt..dia klo beli set siap tapak n double tape..hmmm..kita tggu je la otai2 motovlog klo sudi berkongsi

Sent from my vivo V3 using Tapatalk


3
Sembang Apa saja / Kamera aksi murah
« on: 05 July , 2018, 20:46:27 PM »
Assalamualaikum...jom share ilmu korang tentang kamera aksi ni...berminat pula nk pakai...buat ikat dekat moto atau pergi bercuti...sekarang ni berlambak sgt di pasaran...go pro,sony,tom2 bandit dan sebangsawan dgnnya pon boleh kongsi kalau ada pengguna...buat masa ni yg aku tau...sjcam & eken kamera murah yg senang didapati di malaysia ni...sparepart pon senang dpt...ok...kita kongsi ye ilmu...

Sent from my vivo V3 using Tapatalk


4
Sembang Apa saja / Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« on: 20 June , 2018, 19:38:59 PM »
Salam maghrib...ok x klo pakai scoot...1st time nk try ni

Sent from my vivo V3 using Tapatalk


5
Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan / Hamba masuk
« on: 19 June , 2018, 09:23:18 AM »
Assalamualaikum...
Sy berbesar hati masih ada lagi forum ni...banyak manfaat dari group ni...apa pun kipidap...don play2...
Saluteee

Sent from my vivo V3 using Tapatalk


6
Suzuki / Re: SUZUKI BELANG 150 R V1
« on: 18 June , 2018, 13:13:16 PM »
Igt nak sambar satu...so far yg da lama pakai ada isu apa2 x
Xde masalah apa pon...minyak je slalu kna isi...klo nk second boleh halo2...nk try scooter la...santai2

7
Suzuki / Re: SUZUKI BELANG 150 R V1
« on: 18 June , 2018, 13:02:52 PM »
Ok...dah aktip...hamba masuk mngadap...

8
Yamaha / Re: Yamaha NMAX 155 - Version 1
« on: 18 June , 2018, 12:59:32 PM »
Salam semua...nmax 2018 ad masuk malaysia ke...atau kaler sahaja yg masuk cni...btol ke roadtax rm30...masih merisik...dgr bwk nmax ni lebih santai dr kapchai...lenguh bwk kapchai 150...laju lebih kurang je ngan nmax ni kn kn kn

Pages: [1]