Malaysian Bikers Community

Maklumat Teknikal dan Pengetahuan Am Tentang Motorsikal / Aksesori Motorsikal dan Penunggang => Continental Bike : Aprilia / BMW / Ducati /HARLEY DAVIDSON / KTM / Triumph / Royal Enfield => KTM => Topic started by: -fazly- on 11 January , 2018, 09:52:18 AM

Title: KTM Owner General Discussion
Post by: -fazly- on 11 January , 2018, 09:52:18 AM
Salam,

Rider2 KTM boleh lepak sini borak2 n sembang2...
Utk pertanyaan machine, kerosakan atau apa2 berkaitan model yg anda tunggangi boleh bukak thread baru...

Saya ride duke 250 n 390 <br />(http://thumb.ibb.co/iDxb2R/IMG_20180110_WA0002.jpg) (http://ibb.co/iDxb2R)<br /><br />(http://thumb.ibb.co/fb7LU6/IMG_20171229_WA0039.jpg) (http://ibb.co/fb7LU6)<br /><br />(http://thumb.ibb.co/nqX9NR/IMG_20171225_WA0005.jpg) (http://ibb.co/nqX9NR)<br /><br />(http://thumb.ibb.co/dxMQwm/IMG_20171223_WA0021.jpg) (http://ibb.co/dxMQwm)<br />
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: WarqueQAYQAL on 04 February , 2018, 11:09:58 AM
sejuk je kat sini
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: pirateofyoursoul on 04 February , 2018, 23:23:33 PM
sejuk je kat sini
Tu la...kasi panas sikit. Sapa ada duke 690? Nak tumpang duduk bole?
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: khairul86 on 05 February , 2018, 15:05:13 PM
penah pakai duke 390 dekat 3 tahun.. nak share sikit2 boleh la.. lain2 hanta kedai je.. hehehe
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: pirateofyoursoul on 05 February , 2018, 15:06:24 PM
penah pakai duke 390 dekat 3 tahun.. nak share sikit2 boleh la.. lain2 hanta kedai je.. hehehe
masih pakai lagi ke duke390 tu? ke dah upgred?
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: -fazly- on 07 February , 2018, 06:30:00 AM
salam

share laa apa yang patut hehehe...
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: musbiaggi on 15 February , 2018, 22:03:40 PM
ada sesiapa yang penah atau sedang pakai SMC 690 R..berkenan pulak hati
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: ducabike on 21 March , 2018, 01:24:25 AM
hujung bulan ni cadang nak booking Superduke 1290r
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: pirateofyoursoul on 21 March , 2018, 08:51:06 AM
ada sesiapa yang penah atau sedang pakai SMC 690 R..berkenan pulak hati
kalau dah berkenan jangan tunggu lagi tuan
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: iceman on 27 May , 2019, 10:20:06 AM
siapa lagi pengguna kt selain warque?
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: pirateofyoursoul on 27 May , 2019, 12:15:43 PM
KTM 390 2019 ni cun juga le..ada yang dah pakai ke?tumpang test boleh ke?hihi
Title: Re: KTM Owner General Discussion
Post by: iceman on 01 December , 2020, 09:28:53 AM
Ada yg pakai KTM Adv ke kat sini?