Malaysian Bikers Community

Pembuka kata dari admin => Pengumuman::Dari ADMIN => Topic started by: pirateofyoursoul on 21 November , 2018, 09:55:44 AM

Title: Pendaftaran forumer baru
Post by: pirateofyoursoul on 21 November , 2018, 09:55:44 AM
Untuk semua forumer, untuk mendaftar sebagai forumer buat masa ini perlukan admin approval. Ini bagi menangani masalah spammer yang kian hebat. Admin tidak cukup tangan untuk menguruskannya. Admin dengan ini memohon ampun diatas kekurangan admin. Sekiranya ada forumer baru yang ingin join dan diperkenalkan oleh forumer sedia ada, mohon forumer yang memperkenalkan untuk PM adminuntuk admin approvekan segera.

Terima kasih

To all forumers, to register as a forumer needs an admin approval for the time being. This is to handle the spammer matter that gets worsen everyday. Admin with his limitation cannot cope this alone. If there is a request to register as a forumer and introduce to this by the registered forumer, please have the registered forumer to PM admin the nick newly requested to join the forum.

Thank you.
Title: Re: Pendaftaran forumer baru
Post by: hensem on 21 November , 2018, 21:39:39 PM
cam tu org tak de geng tak merasa la join. nasib baik aku dah register awal2.

tak dak cara lain ke?
Title: Re: Pendaftaran forumer baru
Post by: pirateofyoursoul on 22 November , 2018, 08:56:14 AM
cam tu org tak de geng tak merasa la join. nasib baik aku dah register awal2.

tak dak cara lain ke?
boleh je register boss. Admin akan approvekan. cuma mungkin lambat sikit la. Tu tengah pening camana nak handle spammer ni. Ada idea ke boss?
Title: Re: Pendaftaran forumer baru
Post by: Adimanap on 23 November , 2018, 16:58:34 PM
Terimakasih Tuan Admin approvekan request saya, akan support dengan sebaik mungkin.
Title: Re: Pendaftaran forumer baru
Post by: pirateofyoursoul on 26 November , 2018, 09:10:49 AM
Terimakasih Tuan Admin approvekan request saya, akan support dengan sebaik mungkin.
terima kasih kembali tuan. Mohon tunjuk ajar dan support dari tuan. Banyak benda kena belajar.