Malaysian Bikers Community

Perbincangan Umum => Pembuka Kata dari Forumer ::Sessi Pengenalan => Topic started by: LightRider on 11 October , 2018, 20:58:38 PM

Title: Salam kenal dari LightRIder
Post by: LightRider on 11 October , 2018, 20:58:38 PM
Hi,

Mungkin saya ni tak famous macam motovlogger lain atau youtuber motorsikal
tapi apa yang penting content ada  :P

Terjumpa forum ni masa tengah nak cari owner R15 untuk buat review,
apa lagi register untuk dekatkan diri dgn para-para bikers.

Jangan segan untuk singgah di channel saya LightRider
https://www.youtube.com/lightrider
Title: Re: Salam kenal dari LightRIder
Post by: enlogam on 14 October , 2018, 06:37:03 AM
selamat dtg penunggang ringan  :D :D
ni kalo kategori light 57-60kg, sy dah terkeluar dari kategori ni... kih3
Title: Re: Salam kenal dari LightRIder
Post by: pirateofyoursoul on 15 October , 2018, 15:33:04 PM
Selamat datang LightRider. Ada mana tu?
Title: Re: Salam kenal dari LightRIder
Post by: LightRider on 16 October , 2018, 22:06:09 PM
Selamat datang LightRider. Ada mana tu?

Ada di sekitar Semenyih dan Melaka
Title: Re: Salam kenal dari LightRIder
Post by: LightRider on 16 October , 2018, 22:07:36 PM
selamat dtg penunggang ringan  :D :D
ni kalo kategori light 57-60kg, sy dah terkeluar dari kategori ni... kih3
Eh... saya pun dalam lingkungan tu jugak  XD
Title: Re: Salam kenal dari LightRIder
Post by: pirateofyoursoul on 09 January , 2019, 11:11:45 AM
PenunggangRingan, jom ride...cargassss

http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,595.msg7196.html#new (http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,595.msg7196.html#new)