Malaysian Bikers Community

Maklumat Teknikal dan Pengetahuan Am Tentang Motorsikal / Aksesori Motorsikal dan Penunggang => Continental Bike : Aprilia / BMW / Ducati /HARLEY DAVIDSON / KTM / Triumph / Royal Enfield => KTM => Topic started by: iceman on 07 June , 2018, 14:41:19 PM

Title: KTM 1190
Post by: iceman on 07 June , 2018, 14:41:19 PM
Mencari review untuk model Adventure 1190 sekiranya ada.
Title: Re: KTM 1190
Post by: pirateofyoursoul on 27 July , 2018, 11:56:50 AM
Mencari review untuk model Adventure 1190 sekiranya ada.
dah amik ke bang 1190 ni?
Title: Re: KTM 1190
Post by: iceman on 19 March , 2019, 17:17:05 PM
skarang pakai ktm990
Title: Re: KTM 1190
Post by: pirateofyoursoul on 20 March , 2019, 14:41:35 PM
skarang pakai ktm990
wah nice...
jom ride nanti gi mat Daling

http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,611.0.html (http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,611.0.html)
Title: Re: KTM 1190
Post by: iceman on 24 April , 2019, 09:10:02 AM
skarang pakai ktm990
wah nice...
jom ride nanti gi mat Daling

http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,611.0.html (http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,611.0.html)

tahun ni super bz boss, next time ya
Title: Re: KTM 1190
Post by: pirateofyoursoul on 24 April , 2019, 09:29:35 AM
skarang pakai ktm990
wah nice...
jom ride nanti gi mat Daling

http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,611.0.html (http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,611.0.html)

tahun ni super bz boss, next time ya

beres bozz...amcam 990 tu? KTM ni kos menten macam BMW ke boss?
Title: Re: KTM 1190
Post by: iceman on 16 May , 2019, 09:31:41 AM
990 ni boleh di katakan 50% supermoto 50% touring,
dari segi kos penyelenggaran tak seperti bmw. ktm 990 rendah je kos selenggara kalau nak compare dengan bmw, smt 990 dengan duke 690 lebih kurang je kos selenggara dia. so far bawak 990 mmg enjoy giler dgn torque yg gila babeng dia tu hahaha...
Title: Re: KTM 1190
Post by: pirateofyoursoul on 16 May , 2019, 18:03:16 PM
990 ni boleh di katakan 50% supermoto 50% touring,
dari segi kos penyelenggaran tak seperti bmw. ktm 990 rendah je kos selenggara kalau nak compare dengan bmw, smt 990 dengan duke 690 lebih kurang je kos selenggara dia. so far bawak 990 mmg enjoy giler dgn torque yg gila babeng dia tu hahaha...
tang berat tu yang mmm....saya tak pernah try bawakla...tumpang duduk je atas moto ah seng SW moto pucjong...tu pun rasa macam dah susah
Title: Re: KTM 1190
Post by: iceman on 21 May , 2019, 08:52:37 AM
takdelah berat mana, biasa je rasanya
Title: Re: KTM 1190
Post by: iceman on 01 December , 2020, 09:27:16 AM
welcome 1190 baru 3 bulan pakai "The Beast"..