Author Topic: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console  (Read 54452 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline BokKu V2

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 273
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #160 on: March 06, 2008, 01:33:22 pm »
thn 2008, thn 'revive' wat psp.Game Patapon, FFvii:CriCore, God of War buat korang busy.
Hrp2 PS3 pun bersinar thn ni.
I used to be active forumers like you, but then i took arrow in the knee

Offline cashmoney

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #161 on: March 12, 2008, 06:36:42 pm »
psp murahhhhhh..
meh tgk sini.

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline MarKhor

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 15
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #162 on: March 13, 2008, 10:48:20 am »
mmm..sape2 nk beli memory stick produo 4gb high speed rm150 bru pakai 3 minggu pm sye k....

Offline MarKhor

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 15
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #163 on: March 17, 2008, 06:11:53 pm »
ade sape2 kt cni pakai emulator gba maen kt psp x????sy pakai gpsp maen game kingdom hearts chain of memory tp xle nk maen pn...game laen ok je

Offline valentino

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 58
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #164 on: March 27, 2008, 06:49:34 pm »
harga psp skang brape???complete set? ??? ??? ???

Offline MarKhor

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 15
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #165 on: April 02, 2008, 11:25:34 pm »
skang psp mura je bro..psp 2006 baru rm600..mm pasal aksesori lak harga mmg x tetap bro.....biase kedai kalu die letak harga psp mura,die akan amek untung byk kt aksesori dan sebaliknye.....lg satu memory card byk yg ciplak bro..so hati2..tp memory card ori mmg mahal byk dr ciplak..

Offline aredy

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 24
  • kalu pegang aje takde gunaaa...
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #166 on: May 12, 2008, 01:04:49 pm »
salam semua...

aku baru je dapat hadiah PSP smlm.. kalau refer kotak tu mcm PSP fat 1000 nyer.. (jepun kot).. dalam kotak tu ada set PSP silver dgn charger shj.. + headset. lain2 tarakkkk... + hardcase cap ayam

pastu aku check dia nyer version : 3.53 M33

rasenya leh main game pirate kot.. memory stick 4GB.. dalam tu dah ada kat 10 games.

persoalan aku??

1. camne nak d/load free game dari web
2. version tu dah ok ke atau kena upgrade or downgrade dan ape tujuan nyer
3. ada sape2 tau kat mana leh dpt manual guide psp nih dah dpt dlm internet

harap korang sumer dapat membantu..
« Last Edit: May 13, 2008, 01:04:38 pm by aredy »

You will never be a leader unless you first learnt to follow and be lead..

pengor-x

  • Guest
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #167 on: May 13, 2008, 03:03:41 pm »
tolong!!! aku ade beli psp tapi tak tau la version mane...masalahnye aku dah copy game dan movie...game ade yang boleh main ade yang tak...satu hal lagi movie boleh main jap je pastu tak boleh...apsal ek?

Offline gshock

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 476
  • Geng2 Anda
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #168 on: June 03, 2008, 08:38:44 am »
Bape hege PSP di pasaran la ni ek? da murah or still mahal?
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline zeolord

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 69
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #169 on: August 09, 2008, 01:05:50 am »
dulu aku beli 3 bln pas..harga rm680 utk version 3.9

aku nk tanya ader web yg bg game free tak?sbb aku surf sume ader yuran..
cmner ek?


Offline alibrahim74

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #170 on: August 09, 2008, 09:37:23 pm »
 ;D ;D cuba kat You are not allowed to view links. Register or Login[/size][/color]
Register dulu atau download pakai bitorrent / veus
« Last Edit: August 09, 2008, 09:44:38 pm by alibrahim74 »

Offline ngfl_24

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 183
  • Hai ....
    • www.friendster.com
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #171 on: September 27, 2008, 12:24:52 am »
aku teringing nak beli psp ni
tapi term term dia yg buat aku tertanya tanya
tak mcm ps2
beli masuk dvd
terus main
kalau ada la sesapa yang ada ilmu lebey
cite la sket apa lebey nya psp ni
apa maksud firmware
dan yg aku tgk ayat `brick` tu
mcm merisaukan je
sapa sapa leh jawap
dengan jutaan terima kasih aku ucap kan ;D

Offline matt_87

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 38
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #172 on: November 04, 2008, 12:21:03 am »
tadi aku survey psp kat holiday plaza JB..harge ade yg 800(model lama 4.01) n 499(model baru tak bley crack laei)..
yg 499 tue die kate model baru..blum bley crack..next month dtg baru baru bley crack..
mslhnye, die suh aku bli skrng, next mnth dtg trus crack..bley caye ke?aku takut PSP yg model baru tue tak bley crack mcm ps3..risaw aku, kang bli2, dpt mein gem ori jerk..huhu
kepada student UTHM, PM aku...
i'm celcom BB and streamyx agent...PM for best price.. =)
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline aquos

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 166
  • Caroline Wozniacki
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #173 on: November 15, 2008, 10:16:53 pm »
aku x reti la nk update psp.
aku punya update 3.7 kot..rasanya la...
tlg ajar..
aku update x bley r...

Offline ston_kol

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 148
  • vato loco
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #174 on: November 16, 2008, 12:53:46 am »
Pegi kat youtube,pastu tulis "how to update PSP"
Pilihlah mana satu cara yang senang nak follow. ;)

Offline mufasa

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1020
  • TRADER
    • SUPERBIKE CREW
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #175 on: November 16, 2008, 02:41:31 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
Pegi kat youtube,pastu tulis "how to update PSP"
Pilihlah mana satu cara yang senang nak follow. ;)

signature bro tu game ps3 ka?sbk kan?
lawa semacam je gmbr dia..
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline ston_kol

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 148
  • vato loco
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #176 on: November 17, 2008, 08:15:14 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
signature bro tu game ps3 ka?sbk kan?
lawa semacam je gmbr dia..

Tourist Trophy PS2 bro...Safe gambar senang jer.Connect USB cable dari PS2, terus gambar masuk ke PSP.
Pada aku, memang tak ada game lain lagi yang boleh challenge game ni,termasuklah game motoGP08 (xbox 360) yang latest.

Bawah ni antara gambar yang aku safe dari PS2 ke PSP:-

« Last Edit: November 17, 2008, 09:02:07 pm by ston_kol »

Offline nefarious

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 506
  • There is no peace, there is the DARK SIDE
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #177 on: November 20, 2008, 11:50:29 am »
bab game racing ni memang aku gagal dgn cemerlang sangat...memanjang terbabas aje kat kona  ;D ;D ;D

Salah edar kargo yu buduhh!! Geli Mattt!!!!~~

Offline aquos

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 166
  • Caroline Wozniacki
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #178 on: November 21, 2008, 03:19:50 pm »
grafix die cun lah.

Offline jelan

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1367
  • جلان سيستم
Re: PSP (Playstation Portable) - The Ultimate Handheld Console
« Reply #179 on: December 19, 2008, 10:58:24 am »
kwn2 apa lg web nk download..
nak upgrade firmware mcm ne