MBC Forum Banner

Author Topic: KTM Owner General Discussion  (Read 2238 times)

Offline -fazly-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
KTM Owner General Discussion
« on: 11 January , 2018, 09:52:18 AM »
Salam,

Rider2 KTM boleh lepak sini borak2 n sembang2...
Utk pertanyaan machine, kerosakan atau apa2 berkaitan model yg anda tunggangi boleh bukak thread baru...

Saya ride duke 250 n 390 <br /><br /><br /><br /><br /><br /><br /><br />

Offline WarqueQAYQAL

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #1 on: 04 February , 2018, 11:09:58 AM »
sejuk je kat sini

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 640
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #2 on: 04 February , 2018, 23:23:33 PM »
sejuk je kat sini
Tu la...kasi panas sikit. Sapa ada duke 690? Nak tumpang duduk bole?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline khairul86

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #3 on: 05 February , 2018, 15:05:13 PM »
penah pakai duke 390 dekat 3 tahun.. nak share sikit2 boleh la.. lain2 hanta kedai je.. hehehe

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 640
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #4 on: 05 February , 2018, 15:06:24 PM »
penah pakai duke 390 dekat 3 tahun.. nak share sikit2 boleh la.. lain2 hanta kedai je.. hehehe
masih pakai lagi ke duke390 tu? ke dah upgred?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline -fazly-

  • Newbie
  • *
  • Posts: 18
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #5 on: 07 February , 2018, 06:30:00 AM »
salam

share laa apa yang patut hehehe...

Offline musbiaggi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 10
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #6 on: 15 February , 2018, 22:03:40 PM »
ada sesiapa yang penah atau sedang pakai SMC 690 R..berkenan pulak hati

Offline ducabike

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #7 on: 21 March , 2018, 01:24:25 AM »
hujung bulan ni cadang nak booking Superduke 1290r

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 640
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #8 on: 21 March , 2018, 08:51:06 AM »
ada sesiapa yang penah atau sedang pakai SMC 690 R..berkenan pulak hati
kalau dah berkenan jangan tunggu lagi tuan
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline iceman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #9 on: 27 May , 2019, 10:20:06 AM »
siapa lagi pengguna kt selain warque?

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 640
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: KTM Owner General Discussion
« Reply #10 on: 27 May , 2019, 12:15:43 PM »
KTM 390 2019 ni cun juga le..ada yang dah pakai ke?tumpang test boleh ke?hihi
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!