Author Topic: MotoGP - Monster Energy Grand Prix de France (Le Mans) 19 Mei 2013  (Read 36692 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gt150

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 234
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #20 on: November 13, 2012, 03:31:01 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
assalam.
dah lama tak jengah tread ni.
btw....sedikit selingan  ;D



goodbye stoner. whatever u do....wish u luck!  ;)

tak sabar nak tunggu testing kat sepang.
rider baru team baru.
adakah marquez akan membuat kejutan dgn honda rcv?
adakah rossi akan kembali kompetetif bersama yamaha m1?
adakah dovi mampu jinakkan ducati?
sama-sama kita nanti kan  8)

good bye stoner, legenda motogp... :'( :'( :'(
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline faizul_fzr

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 399
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #21 on: November 13, 2012, 06:33:22 pm »
Valencia free practice in wet condition.

Rossi with Yamaha..


Abraham with Capirossi
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline speedrider

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 272
    • Speedrider Networks
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #22 on: November 13, 2012, 07:21:10 pm »
Dasat jugak yer slaptank lorenzo haritu, baru tengok..



Untuk next season, aku nak tengok pencapapaian Dovi di Ducati. Bahaya mamat tu tahun ni  ;D
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline zeugen21

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1335
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #23 on: November 13, 2012, 08:24:33 pm »
I'M BACK BABY

« Last Edit: November 13, 2012, 08:26:19 pm by zeugen21 »

Offline faizul_fzr

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 399
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #24 on: November 13, 2012, 09:20:00 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
I'M BACK BABY



slow je dia bawak motor tadi.. sangat bersopan.. mungkin sebab trek basah kot..
harap dia tak lupa skil.. hahaha..
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline zeugen21

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1335
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #25 on: November 13, 2012, 09:29:25 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
slow je dia bawak motor tadi.. sangat bersopan.. mungkin sebab trek basah kot..
harap dia tak lupa skil.. hahaha..

die riding dgn cara selamat takut nnt racing suit+helmet+moto baru die tu calar kang kalau jatuh..
sayang woo..almaklumlah BABY kan hehe...BTW agak2 ade x main sponsor baru utk yamaha factory racing ni lepas rossi join balik,season ni ENEOS tu bukan kire main sponsor lg kan,ke cmne?sbb logo ENEOS tu kecik je heh..

Offline soundpill

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 71
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #26 on: November 13, 2012, 09:50:02 pm »
dovi bleh tahan dgn ducati!  ;D
SEMAKIN DI DEPAN!!!

Offline Ghazx

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 232
  • R1 619 M6 926
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #27 on: November 13, 2012, 10:12:20 pm »
salam semua, tarikh sepang testing 2013 dah ada ke? nak apply cuti terus ni hehehe
Motorsikal untuk semua

Offline mab_2stroke

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 270
    • Physio Life Today
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #28 on: November 13, 2012, 10:16:09 pm »
bodohnya Lorenzo...
xde respect langsung dgn rider lain...
apa yang nak rushing nya, title da dalam tangan...pedrosa jauh lagi...so rilek la...hmm
rookie mistake...
Visit my blog physiolifetoday.blogspot.com...a blog describing a brief idea about physiotherapist...kepada yg nak sambung blaja physiotherapy ke, ade anak yg nak sambung blaja ke, ingin mendapatkan rawatan physiotherapy ke, boleh dpt sedikit info dlm blog saya...

Offline The_Stroke

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 1683
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #29 on: November 14, 2012, 12:09:32 pm »
media elektronik cuba meng-highlight-kan lebih cerita rossi kawin yamaha tp aku rasa dah tak berapa WoWW sgt la...... "Dorna + Player" mesti tgh test situasi ni mcmana penerimaan peminat motogp ada umph ke tak...

Offline gt150

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 234
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #30 on: November 15, 2012, 11:56:03 am »
ducati need another stoner...
melainkan mesin diorang sama feeling dgn mesin japan..   ::)
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline soundpill

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 71
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #31 on: November 15, 2012, 01:31:08 pm »
mnkinkah dovi jwpan nya.. ::)
SEMAKIN DI DEPAN!!!

Offline valen46

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 945
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #32 on: November 15, 2012, 04:28:45 pm »
dovi late braking master,xtaula dia bleh buat late braking x dengan front end ducati tu.. ::)
rover,wanderer,nomad,vagabond,call me what u will....

Offline speedrider

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 272
    • Speedrider Networks
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #33 on: November 15, 2012, 04:42:37 pm »


"Baru satu hari kau masuk balik, terus korang lupakan aku si juara dunia ni yerkkkkkkkkkkkkkkkkkkk???"
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline gt150

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 234
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #34 on: November 15, 2012, 07:41:13 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login


"Baru satu hari kau masuk balik, terus korang lupakan aku si juara dunia ni yerkkkkkkkkkkkkkkkkkkk???"
;D ;D ;D hahahaha... sian lorenzo..  buat giler2 mcm rossi la, lorenzo. baru ramai peminat kot.. hehe
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline gt150

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 234
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #35 on: November 15, 2012, 07:56:27 pm »
ole2 motogp 2O12

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline derhornet

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 579
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #36 on: November 15, 2012, 08:50:22 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login


"Baru satu hari kau masuk balik, terus korang lupakan aku si juara dunia ni yerkkkkkkkkkkkkkkkkkkk???"

rossi kan media favourite... lorenzo pun mcm tak kisah je.
"i don't care what anything is DESIGNED TO DO; i care what it CAN DO!""

Offline valen46

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 945
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #37 on: November 16, 2012, 08:46:57 am »
maunya lorenzo x kisah..salah satu sebab si batu blah pun sebab media lebihkan rossi dari dia,dia pun x paham kenapa dia x seglemer rossi,pegi mana2 trek pun peminat cari rossi.. ;D :P

tekanan atas bahu rossi,do or die,kalau dia x boleh fight kat depan dengan yamaha memang reputasi dia jatuh skit la,memang dia dah hilang sentuhan atau budak2 sekarang ni dah advance sangat..aku harap dia bleh handle semua tu,semoga dia enjoy dan menghiburkan kita semua dengan aksi2 memukau kat atas trek,macam kat catalunya 2009,xpernah lagi aku tengok org dah keluar lutut nak masuk koner,pastu kena potong,pastu simpan lutut dan potong balik side by side,pastu kluar lutut pastu masuk koner,haha.. ;D 8)
rover,wanderer,nomad,vagabond,call me what u will....

Offline speedrider

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 272
    • Speedrider Networks
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #38 on: November 16, 2012, 12:43:32 pm »
senang ja.

Rossi ada Aura. Sama macam Beckham...
Dah tua atau tak power pun tetap orang suka. Kalau nak jadi champion semata2 nak glemer tak payahlah.. Ha ha ha  :P

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Ghazx

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 232
  • R1 619 M6 926
Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #39 on: November 16, 2012, 09:27:28 pm »
ada yg boleh share winter testing tak? including in Sepang.
Motorsikal untuk semua

Malaysian Bikers Community (MBC)

Re: motogp - Valencia 11-11-12 (final round of the season)
« Reply #39 on: November 16, 2012, 09:27:28 pm »