Author Topic: Keeway RKV200G  (Read 86759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline sawn

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 318
  • Bikeless
    • apa der
Re: Keeway RKV200G
« Reply #20 on: July 18, 2012, 12:53:07 PM »
Pasal motor yang yang jadi kemuskilan aku ialah.. hos oil cooler tu,naper laaa dekat sangat dengan eksos... macam dah sentuh pun ada.
سَيَخْرُجُ قَوْمٌ فِي آَخِرِ الزَّمَانِ أَحْدَاثُ الْأَسْنَانِ سُفَهَاءُ الْأَحْلَامِ
?Akan muncul di akhir zaman suatu kaum yang muda umurnya (para pemuda) yang bodoh akalnya.? (HR. Al-Bukhari)

Offline comat

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 360
  • -,+ @ Kekal berat bdn semudah 1,2,3 dgn Herbalif€
    • Kawal berat anda bersama HerbaLife
Re: Keeway RKV200G
« Reply #21 on: July 18, 2012, 01:17:51 PM »

cube tgk tuh.. rase gap ada...  :huh:
ada kat kedai belek sakan nnt.  :afro:
Domo

-klik 4 info You are not allowed to view links. Register or Login

Offline KawiSaibot

  • Lesen B1
  • ***
  • Posts: 653
  • Oggy and The Cockroaches
Re: Keeway RKV200G
« Reply #22 on: July 18, 2012, 01:21:07 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login

cube tgk tuh.. rase gap ada...  :huh:
ada kat kedai belek sakan nnt.  :afro:
Domo
Nice build quality..... :cool:

Offline sawn

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 318
  • Bikeless
    • apa der
Re: Keeway RKV200G
« Reply #23 on: July 18, 2012, 01:57:07 PM »
kalau hose tu bengkok jauh sikit eksos ok lagi kot...  :grin: Mata aku problem kot.. hahahahhaha.

Motor Keeway RKS.. side cover bateri dia pun nampak macam  cun jugak.

سَيَخْرُجُ قَوْمٌ فِي آَخِرِ الزَّمَانِ أَحْدَاثُ الْأَسْنَانِ سُفَهَاءُ الْأَحْلَامِ
?Akan muncul di akhir zaman suatu kaum yang muda umurnya (para pemuda) yang bodoh akalnya.? (HR. Al-Bukhari)

Offline tengkujuh

  • Licensed Seller
  • *
  • Posts: 64
Re: Keeway RKV200G
« Reply #24 on: July 18, 2012, 02:15:16 PM »
ihhhh..goyang pinggul gak nih kalo rege kurenggggg sket dr fazira......
katakan la worse to worse enjen kene obhol..brapa bajet dia? siyes kalo <1k mmg ada harapan le sebat ini moto compare to t2 yg mahal huhuhuhuh....
kalo gatal tgn masukkan enjin honda tiger 200 ok ke?
Kedai kecil2 untuk peminat airfilter KN & Simota..silalah singgah
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline amarshad

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 3
Re: Keeway RKV200G
« Reply #25 on: July 18, 2012, 02:23:04 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

sapa yg dkt2, tlglah servey2...  :hello2:
Domo

yang ni open for booking only...
lagi 3 4 minggu baru motot ade..

ade yang da booking mai2 laa share kot2 ade terjumpa kat mana2 test drive ke...

Offline comat

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 360
  • -,+ @ Kekal berat bdn semudah 1,2,3 dgn Herbalif€
    • Kawal berat anda bersama HerbaLife
Re: Keeway RKV200G
« Reply #26 on: July 18, 2012, 03:11:44 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
kalau hose tu bengkok jauh sikit eksos ok lagi kot...  :grin: Mata aku problem kot.. hahahahhaha.

Motor Keeway RKS.. side cover bateri dia pun nampak macam  cun jugak.


:dontknow: abam sawn, dh kene pakei spec ler...  :afro:
You are not allowed to view links. Register or Login
yang ni open for booking only...
lagi 3 4 minggu baru motot ade..

ade yang da booking mai2 laa share kot2 ade terjumpa kat mana2 test drive ke...
booking jer. :shocked: sudah tukar ler  :icon_compress:
dh ada yg book ker.... kot2 lewat delivery, pasti dpt hadiah nnt.
mcm duke tuh... pre book dpt hadiahhh...
Domo

-klik 4 info You are not allowed to view links. Register or Login

Offline apy

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1408
  • DoNt L3t Ur LiFE B4sE oN Fe4R
Re: Keeway RKV200G
« Reply #27 on: July 18, 2012, 03:15:30 PM »
SPORT rim dia ada dua jenis ka?rim yg moto kelabu kt atas lagi cun dr yg kt page depan..
agak2 tayar pirelli apa dia pakai?angel ST atau mt 75
You are not allowed to view links. Register or Login]

Offline comat

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 360
  • -,+ @ Kekal berat bdn semudah 1,2,3 dgn Herbalif€
    • Kawal berat anda bersama HerbaLife
Re: Keeway RKV200G
« Reply #28 on: July 18, 2012, 03:21:54 PM »
ini dia


rim sukan.. nnt RB pasti kuar
Domo

-klik 4 info You are not allowed to view links. Register or Login

Offline apy

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1408
  • DoNt L3t Ur LiFE B4sE oN Fe4R
Re: Keeway RKV200G
« Reply #29 on: July 18, 2012, 03:54:38 PM »
dia pakai pirelli sport demon...ok not bad..jgn sampai nnt jd vee rubber sudah..pirelli optional plak...
You are not allowed to view links. Register or Login]

Offline sawn

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 318
  • Bikeless
    • apa der
Re: Keeway RKV200G
« Reply #30 on: July 18, 2012, 04:19:30 PM »
Tula tak salah aku untuk saiz 130 takde angel ST.

Sport demon pun dah OK.. aku pernah pakai tayar sport demon ni. Bagi aku performance better dari battlax bt045. Harga pun murah sikit dari battlax bt045.
سَيَخْرُجُ قَوْمٌ فِي آَخِرِ الزَّمَانِ أَحْدَاثُ الْأَسْنَانِ سُفَهَاءُ الْأَحْلَامِ
?Akan muncul di akhir zaman suatu kaum yang muda umurnya (para pemuda) yang bodoh akalnya.? (HR. Al-Bukhari)

Offline comat

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 360
  • -,+ @ Kekal berat bdn semudah 1,2,3 dgn Herbalif€
    • Kawal berat anda bersama HerbaLife
Re: Keeway RKV200G
« Reply #31 on: July 18, 2012, 04:45:05 PM »
sport demon nih pun ok.. ujan pun mantap g2 yer  :huh:
tul gak, jgn jd option plak  :crybaby2:
Domo

-klik 4 info You are not allowed to view links. Register or Login

Offline rihuhs

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 2789
Re: Keeway RKV200G
« Reply #32 on: July 18, 2012, 05:18:16 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
ini dia
You are not allowed to view links. Register or Login

rim sukan.. nnt RB pasti kuar
Domo

RB nak keluarkan? FZ150i yang dah berkurun dalam pasaran sampai sekarang masih takde.. :rolleyes:
eh?

Offline ah beng kapcai

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 11
  • i am a easy rider...speed kills
Re: Keeway RKV200G
« Reply #33 on: July 18, 2012, 05:23:16 PM »
makin meriah rumah ni....hmm......satu hari kita semua akan berkumpul....bersama kuda2 RKV, kita akan menjadi fenomena baru dalam negara ini....biar CBR ngan ninja pandang kita sebelah mata....janji lagi murah dari motor diorang....
be proud of your ride..

Offline kisame

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 306
  • XJ6 Naked - idaman
Re: Keeway RKV200G
« Reply #34 on: July 18, 2012, 05:28:02 PM »
hargo yang tak leh tahan tu..
hehee..
muroh bebeno...
Do you know why people cheat and lie? Because they know it's easier to get forgiveness than permission.

Offline ah beng kapcai

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 11
  • i am a easy rider...speed kills
Re: Keeway RKV200G
« Reply #35 on: July 18, 2012, 05:29:54 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
hargo yang tak leh tahan tu..
hehee..
muroh bebeno...


itu wa sula cakap.....siapa baru bili efjek.....musti hati panas wo.......hahaha :BangHead:
be proud of your ride..

Offline comat

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 360
  • -,+ @ Kekal berat bdn semudah 1,2,3 dgn Herbalif€
    • Kawal berat anda bersama HerbaLife
Re: Keeway RKV200G
« Reply #36 on: July 18, 2012, 05:37:31 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
RB nak keluarkan? FZ150i yang dah berkurun dalam pasaran sampai sekarang masih takde.. :rolleyes:
iyelah.. tgk mudah igtkan RB, rope2nyer indon mari.
amaran kat kotak "jangan dibanting"  :afro:
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
makin meriah rumah ni....hmm......satu hari kita semua akan berkumpul....bersama kuda2 RKV, kita akan menjadi fenomena baru dalam negara ini....biar CBR ngan ninja pandang kita sebelah mata....janji lagi murah dari motor diorang....
You are not allowed to view links. Register or Login
hargo yang tak leh tahan tu..
hehee..
muroh bebeno...
You are not allowed to view links. Register or Login

itu wa sula cakap.....siapa baru bili efjek .....musti hati panas wo.......hahaha :BangHead:
You are not allowed to view links. Register or Login
Domo


-klik 4 info You are not allowed to view links. Register or Login

Offline comat

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 360
  • -,+ @ Kekal berat bdn semudah 1,2,3 dgn Herbalif€
    • Kawal berat anda bersama HerbaLife
Re: Keeway RKV200G
« Reply #37 on: July 18, 2012, 05:40:54 PM »
jalan2 ke italy... xda plak utk RKV200 nih  :cry:
You are not allowed to view links. Register or Login
xleh nk pom pom pom.
Domo

-klik 4 info You are not allowed to view links. Register or Login

Offline rihuhs

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 2789
Re: Keeway RKV200G
« Reply #38 on: July 18, 2012, 06:07:23 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
iyelah.. tgk mudah igtkan RB, rope2nyer indon mari.
amaran kat kotak "jangan dibanting"  :afro:
You are not allowed to view links. Register or Login

iya benerrrr hehehe

setakat ni rim untuk FZ150i hampir keseluruhan pilihan yang ada datang dari Indonesia.. :tongue:

RKV ni den kureng berkenan bab lampu dia je.. lain2 tu mantop dah. hehehe
eh?

Offline ah beng kapcai

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 11
  • i am a easy rider...speed kills
Re: Keeway RKV200G
« Reply #39 on: July 18, 2012, 06:19:06 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
iya benerrrr hehehe

setakat ni rim untuk FZ150i hampir keseluruhan pilihan yang ada datang dari Indonesia.. :tongue:

RKV ni den kureng berkenan bab lampu dia je.. lain2 tu mantop dah. hehehe


bleh tukar bro.....barang china ni semua boleh kacuk.....
try tuko lampu efjek kew....

nak up lagi, z750,z1000,er6n.....dll.
be proud of your ride..