Author Topic: ni baru betul--> RXZ versi 4stroke! PErghh!!!  (Read 2470 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hailiss8384

  • Licensed Seller
  • **
  • Posts: 314
  • lawati: http://kanopikanvasrack.blogspot.com/
ni baru betul--> RXZ versi 4stroke! PErghh!!!
« on: March 04, 2012, 09:20:08 pm »
Quote
bentuk sebijik mcm  legendary Yamaha RX-Z 135 ..  SRZ150, dengan engine 4 lejang 150cc  single cylinder. nampak menarik walaupun 4 lejang.



 ;D ;D ;D

sos:

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login



PROMOSI 2012 UNIFI TERHANGAT!!Nak register UNIFI VIP5/Streamyx COMBO?Tiada line telefon rumah lg?sila pm/call 013-5013966!!!Free Call dAri tel rumah ke tel rumah yg lain! Jimat RM163. Kanopi Kanvas.

Offline miste wan

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 146
  • bermula dr ''zero''
Re: ni baru betul--> RXZ versi 4stroke! PErghh!!!
« Reply #1 on: April 20, 2012, 08:40:43 pm »
pehh , kat malaysia ade tak ?
You are not allowed to view links. Register or Login

Uploaded with You are not allowed to view links. Register or Login
TeKaN ~ PuLaS ~ RaSa

Offline hailiss8384

  • Licensed Seller
  • **
  • Posts: 314
  • lawati: http://kanopikanvasrack.blogspot.com/
Re: ni baru betul--> RXZ versi 4stroke! PErghh!!!
« Reply #2 on: April 20, 2012, 08:50:50 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
pehh , kat malaysia ade tak ?
:police: :police: :police:
PROMOSI 2012 UNIFI TERHANGAT!!Nak register UNIFI VIP5/Streamyx COMBO?Tiada line telefon rumah lg?sila pm/call 013-5013966!!!Free Call dAri tel rumah ke tel rumah yg lain! Jimat RM163. Kanopi Kanvas.

Offline semut_merah

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 334
  • biar xlaju asalkan boleh fullthrotle spanjang masa
Re: ni baru betul--> RXZ versi 4stroke! PErghh!!!
« Reply #3 on: April 20, 2012, 09:01:10 pm »
lawa ekjos dia.. :P
Si EX5 nak mengejar LC, Si LC ingin menapau Duke200, Si bla bla bla. Bila nak habes daa!

Offline chamie

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 1969
  • Dunlop TT900 - Maxxis M6002
Re: ni baru betul--> RXZ versi 4stroke! PErghh!!!
« Reply #4 on: April 20, 2012, 11:45:43 pm »
mana punya ni ? sportrim macam yamaha YBR lah :)

Offline alexz

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 47
Re: ni baru betul--> RXZ versi 4stroke! PErghh!!!
« Reply #5 on: April 21, 2012, 12:46:48 am »
tanah besar china

Malaysian Bikers Community (MBC)

Re: ni baru betul--> RXZ versi 4stroke! PErghh!!!
« Reply #5 on: April 21, 2012, 12:46:48 am »