Author Topic: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3  (Read 28732 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tequila

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 12
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #100 on: April 03, 2012, 04:47:52 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
dua org DEWA tu...
patut la...
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline motorama

  • Licensed Seller
  • *
  • Posts: 154
  • lets agree to disagree
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #101 on: April 30, 2012, 03:22:21 AM »
korang kenal tuan ini motor? heheh

You are not allowed to view links. Register or Login
getting back on my feet

Offline warque

  • AFD2012
  • *****
  • Posts: 1232
  • NOKIA 3310 user
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #102 on: April 30, 2012, 09:06:19 AM »
tgk getah kat tank pun dah tau sape...
wasap : 011 2385 4070

Offline mat sp

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 1683
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #103 on: May 02, 2012, 11:14:11 AM »
ampes tol korg neh...huhu  :D
ade je nak nyakat

Offline warque

  • AFD2012
  • *****
  • Posts: 1232
  • NOKIA 3310 user
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #104 on: May 02, 2012, 01:03:24 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
ampes tol korg neh...huhu  :D
ade je nak nyakat

aku x leh lupa gambar ni...



wasap : 011 2385 4070

Offline mat sp

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 1683
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #105 on: May 02, 2012, 02:19:39 PM »
malu la aku sifu wak...layan sipeng visor terbuka plak...hehe  ;D
ntah tahun bila tu..da lama sgt tu....

Offline zainal abidin

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 90
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #106 on: May 03, 2012, 01:17:35 PM »

Saya ingin bertanya kepada yang lebih arif dari saya : Masih bolehkah kita membeli HONDA NSR150RR/SP ataupon YAMAHA TZM yang baru? :D ??? Mungkin yang display model ke?   Maybe very old stok tapi motor belum registered lagi  ;D   Manalah tahu kan kan kan  ;D

Offline red

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 1520
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #107 on: May 04, 2012, 03:26:07 AM »
Boleh..sanggup dgn x sanggup je.harge same cam dulu la.. Takde ansuran, nk cadh. Kt kedah klau x silap.tzm NOS

Offline isketambolaus

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 115
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #108 on: May 08, 2012, 10:12:39 AM »
You are not allowed to view links. Register or Login
Boleh..sanggup dgn x sanggup je.harge same cam dulu la.. Takde ansuran, nk cadh. Kt kedah klau x silap.tzm NOS

menarik...area mana tu?kalau ada nama kedai lagi cantik..mohon pencerahan
WE"RE NOT JUST BIKERS , WE"RE BROTHER

Offline sarakakibuli

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 9
  • bawak muto mcm cempiang
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #109 on: May 13, 2012, 12:31:45 AM »
hmmm... kat sini rupanya tempat kongsi gelap sifu - siput sekalian... nak join mengumpat blh??

zainal abidin, setahu saya mmg takde dah sebijik NSR atau TZM showroom condition sekarang nih melainkan order parts by parts dari bangkok dan assemble kat sini... itu pon kene ada chasis, kulit enjin yg ada nombor dgn geran... yg lain blh beli baru tapi kos utk buat mcm tu mmg tinggi gila babun walau pon babun tu tak gila...

gambaq nie aku pinjam org punya ja...

Offline warque

  • AFD2012
  • *****
  • Posts: 1232
  • NOKIA 3310 user
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #110 on: May 13, 2012, 01:02:45 AM »
ngumpat ke???manade...
wasap : 011 2385 4070

Offline zaisma

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 5
  • JANGAN JADI KERA SUMBANG......
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #111 on: May 14, 2012, 04:34:58 PM »
ada wahai saudara ZAINAL ABIDIN... (ewaahh!!... rasa cam cakap ngan diri sendiri plak...) kena usaha lebih skit laaa... .

tapi ada sekali saya nampak kat kelang ada sebijik NSR unregistered... tapi dah lama laaa.... dekat2 3 - tahun lepas... entah ada lagi ke idak... harga mmg harga baru walaupun motor tu manufactured 2001 kalau x silap..
"aku dah kata, yang original lebih baik dari yang klon..." B. Pahat - Semenyih - Putrajaya
(members since 5/4/2007)

Offline warque

  • AFD2012
  • *****
  • Posts: 1232
  • NOKIA 3310 user
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #112 on: May 23, 2012, 11:25:59 AM »
nak jual

You are not allowed to view links. Register or Login
wasap : 011 2385 4070

Offline cronos

  • Lesen L
  • Posts: 1
  • Saya nak cepat sampai jer, bukan nak berlumba.....
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #113 on: May 23, 2012, 07:27:22 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
nak jual
You are not allowed to view links. Register or Login

Smart la bro. Sayang aku dah ambik kips seken baru nih. Aku minat gak kat NSR ni. Kalu moto otai macam ni sure ditatang macam minyak penuh kot...hehe...

Offline warque

  • AFD2012
  • *****
  • Posts: 1232
  • NOKIA 3310 user
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #114 on: May 23, 2012, 08:58:58 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
Smart la bro. Sayang aku dah ambik kips seken baru nih. Aku minat gak kat NSR ni. Kalu moto otai macam ni sure ditatang macam minyak penuh kot...hehe...

siap selimut dan letak ubat nyamok.. takut kene denggi ni beb...
wasap : 011 2385 4070

Offline zaisma

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 5
  • JANGAN JADI KERA SUMBANG......
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #115 on: May 23, 2012, 10:56:21 PM »
You are not allowed to view links. Register or Login
siap selimut dan letak ubat nyamok.. takut kene denggi ni beb...

sayang bro.... aku tengok pun dah sayang....
"aku dah kata, yang original lebih baik dari yang klon..." B. Pahat - Semenyih - Putrajaya
(members since 5/4/2007)

Offline Dk_aiman

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 41
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #116 on: May 28, 2012, 07:27:15 PM »
tadi time sy ride dekat seremban jaya, ada nampak bro versys itam dgn lagi sorang bro naik ER kalau tak silap.. lawa kneepad, pinjam bole? hehe. sori ta smpat bekenalan, na cepat td. ada appointment dgn membe. kalau ada jenguk2 thread ni, bole la kenai2 pekene teh tarik ke..  :icon_biggrin:
« Last Edit: May 28, 2012, 07:30:00 PM by Dk_aiman »
Bia laju, tp jgn smpai lupe diri 

Offline bopp_086

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 223
  • Jangan Jadi Burung Besi,Jadi Burung Pipit
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #117 on: May 29, 2012, 11:17:39 PM »
Jualan nk 2ka name moto:
Crankshaft+rod+gearbox+clutch set+rumah enjin kanan NSR 150 RR
barang sume berkondisi jagoan
RM300 sume skali,nego sampai jadi
kontek bopp 0193352016..urgent sale gler2 battle

Offline ginagong

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 427
  • my rider......
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #118 on: June 02, 2012, 11:53:48 PM »
hi..

sedang usya rr atau sp..
nak tau fc dan 2t brapa...

tq..
Nak jimat minyak petrol / diesel hingga 50%? klik link di bawah
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline arepes

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 307
Re: HONDA NSR 150 R/ RR/ SP - VOL 3
« Reply #119 on: June 08, 2012, 11:01:48 AM »
You are not allowed to view links. Register or Login
hi..

sedang usya rr atau sp..
nak tau fc dan 2t brapa...

tq..

FC  ok jee full dlm rm15-17 2t klu standart jauh KM bleh pergi
paling penting cara bawak laa klu hentak jeee semua tak jimat
You are not allowed to view links. Register or Login