Author Topic: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>  (Read 47087 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kisame

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 301
  • XJ6 Naked - idaman
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #380 on: February 23, 2012, 05:29:47 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
salam semua.. saya baru je balik dari PWTC, tgk moto + awek tepi moto.. agak frust nengok KTM200, size akan2 sama macam FZ150i.. cuma tayar je besar 110/70 R17 depan, 150/60 R17 belakang.. harga belum rasmi lagi katanya RM18k - RM20k, even flyer pun takde lagi.. yg ada cuma moto display je.. err, camne nak upload gambar ek?

kalo size mcm FZi ok la tu...
sedang2 saje...
memang ngam la...
Do you know why people cheat and lie? Because they know it's easier to get forgiveness than permission.

Offline arepes

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 307
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #381 on: February 23, 2012, 05:57:46 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
setuju bro.. tentang parts mmg A++ lah KTM ni.. USD fork, X-Ring chain, Bybre brakes, Bosch EMS + EFI.. drpd tech spec yg saya tgk tadi: power = 26PS @ 10,000rpm dan torque = 20Nm @ 6,800rpm.. cuma saya ni kategori obese, takut rupa beruang sarkis je kalau ride KTM200 nih..

ok jee bro klu badan besar naik sbb tayar besar cun tu
mcm FZ masuk tayar besar
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline nasrider

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 1944
  • Ride and feel the freedom
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #382 on: February 23, 2012, 06:35:05 pm »

Gambarnya mana................. ::)
Penyelesaian untuk minyak rantai motorsikal anda;
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline grungy

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 13
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #383 on: February 23, 2012, 09:57:17 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
setuju bro.. tentang parts mmg A++ lah KTM ni.. USD fork, X-Ring chain, Bybre brakes, Bosch EMS + EFI.. drpd tech spec yg saya tgk tadi: power = 26PS @ 10,000rpm dan torque = 20Nm @ 6,800rpm.. cuma saya ni kategori obese, takut rupa beruang sarkis je kalau ride KTM200 nih..

moto ni kecik je...kalau yg bdn besar2 tu x sesuai sangat...tapi pegilah try dulu...kot2 x sesuai...kat sebelah duke 200 tu ada duke 690 yg baru...yg tu musti ngam ho...

Offline inikoi

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 832
  • koi ok jer
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #384 on: February 23, 2012, 10:00:43 pm »
Aku pun dah gi pagi tadi,,,mmg terliur tgk moto, mintak naik memula dia tak kasi,,pastu aku ckp la,,kat potential buyer takkan taknak kasi,,baru boleh,,lebih kurang cam duduk atas er6n baru tu,,handle lebar mmg sedap.handling ni,,buatan mmg nmpk kemas dan mahal bagiku,,,pastu tanya harga,,,antara 18-20k,,pastu tanya bila start jualan katanya antara april atau mei,,,apala ktm,,kata launching,,harga dan bila nak jual pun tak tahu lagi,,main estimated jer,,nak jual ke taknak jual?

Offline oldwave

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 211
  • laju-laju nak ke mana?
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #385 on: February 23, 2012, 11:14:17 pm »
Kilang belom siap lagi kot..  ;D tp betul ckp bro grungy, KTM 690 stim ooo nengok..
wave100 (2003) -> wave125R (2006) -> gt128 (2009) -> fz150i (2012) -> wave125X (2014) -> ?? (201X)

Offline nasrider

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 1944
  • Ride and feel the freedom
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #386 on: February 24, 2012, 12:03:06 am »

690 stim tengok, agak2 kalu test terus klimaks gamaknya yer......memang mantop 690 dgn bunyinya dgn pickup tork yg bagus senang2 nak willie kalu terlebih pulas trotle.... ;D
Penyelesaian untuk minyak rantai motorsikal anda;
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline redbaron

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 44
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #387 on: February 24, 2012, 07:50:08 am »
first production moto ni 150 unit..tengok depan mata serius cun. aku dah tak pikir panjang..nak pi welly sungai buloh. nak masuk merisik..harga 20k takdehal la..bila dah minat, duit ape la sangat..moto yang lagi mahal pun boleh diusahakan nak di belikan..tepuk poket, tanya minat.. ;D ;D ;D ;D ;D nak beli yang lagi besar, lesen pun tak pass lagi..hehehehe. ape ape hal pun, nak ride slow slow dulu..nanti dah konfiden, boleh la up lagi. :D :D :D

Offline naaim

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 71
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #388 on: February 24, 2012, 08:59:07 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
Gambarnya mana................. ::)

iya laaa, mana? semua pergi bawak telo je kot
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline lepat20

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 51
  • daku suke "menunggang",tapi tak suka "ditunggangi"
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #389 on: February 24, 2012, 09:06:41 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
iya laaa, mana? semua pergi bawak telo je kot

henpon mahai2, seketul gambo pun xde ke yop..
Hidup ini umpama roda..beringatlah semasa kita diatas, dan berusahalah ketika kita berada dibawah.. namun akhirnya kepadaNya jua kita kembali...

Offline kisame

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 301
  • XJ6 Naked - idaman
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #390 on: February 24, 2012, 09:56:39 am »
mana gambonya...
kalo 690 tu takpe la.. aku dah selalu tgk...
kat masjid wilayah...
hahaha
nak tgk model 200cc pnyer...
Do you know why people cheat and lie? Because they know it's easier to get forgiveness than permission.

Offline StazOne

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
  • "In God we trust, All others bring data"
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #391 on: February 24, 2012, 10:34:41 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
mana gambonya...
kalo 690 tu takpe la.. aku dah selalu tgk...
kat masjid wilayah...
hahaha
nak tgk model 200cc pnyer...

Ni gambar, tapi bukan dari PWTC la, Muahaha!





Kalau la kat msia kuar color scheme ni kan besh? ::)


You are not allowed to view links. Register or Login

Offline oldwave

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 211
  • laju-laju nak ke mana?
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #392 on: February 24, 2012, 10:40:34 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ni gambar, tapi bukan dari PWTC la, Muahaha!





ini lah rupa dia.. sebijik, serupa dan sama je.. kat motomalaya.net pun ada update diorang gi PWTC.. still perlukan gambar lagi ke?
wave100 (2003) -> wave125R (2006) -> gt128 (2009) -> fz150i (2012) -> wave125X (2014) -> ?? (201X)

Offline grungy

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 13
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #393 on: February 24, 2012, 09:07:20 pm »
testing upload...sori henpon x canggih...so,gambo pun hancuss...


Offline grungy

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 13
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #394 on: February 24, 2012, 09:17:04 pm »
ni abg duke 200 kategori sukan + bunyik mcm guruh...

Offline grungy

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 13
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #395 on: February 24, 2012, 09:18:44 pm »
Duke 200 or ER6n 2012?

Offline grungy

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 13
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #396 on: February 24, 2012, 09:22:05 pm »
Duke 690...hadoi...sexy nyer....

Offline AbangKL

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 20
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #397 on: February 24, 2012, 09:48:38 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
ni abg duke 200 kategori sukan + bunyik mcm guruh...

Aku minat KTM design yang jerla. Yang lain tak minat sangat.
Tapi malangnya harga giler2 kat Malaysia ni.

Offline mcb

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 68
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #398 on: February 24, 2012, 09:55:10 pm »
salam
tadi dpt tgk bagoras demo ktm 125 terbaik wily wekang..nampak mcm baskal bmx ja dia buat...sori x rakam video....ktm ni best saiz dia nampak kecik...org pg kata ushi aja...nampak pendek dari fz skt mungkin pasai tank gemuk, tayar lebar dan nampak rendah sikit...sapa pernah tgk ducati live..enjin dia 200 tapi nampak besar ...dan finishing kemas...

ktm dan er6 2012 lain cc ...tgk poket la...dpt ktm pon ok la...kos mantain blm tau lg...

terkenang aja...

Offline patahsangga

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #399 on: February 24, 2012, 10:22:55 pm »

Malaysian Bikers Community (MBC)

Re: KTM 200 Duke 2011 - Naked Bike ver. 2 <bila motor nak keluar>
« Reply #399 on: February 24, 2012, 10:22:55 pm »