Author Topic: AKSESORI MOTOR EIDAMAN,NEW STUDENT PRICE~!!!  (Read 151749 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline rockstaraider_rr

  • MBC Riders
  • ***
  • Posts: 776
  • FEAR ALLAH???
    • http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=82uajvdiv2jone2ghv5taj2sc4&/topic,41459.460.html
You are not allowed to view links. Register or Login
wow.. se unit or sepasang? erkk.. ko tolong ukuq sat lubang j hook tuh... takut terlebih besaq (takleh masuk kat lubang paddock stand aku)or kecik (longgaq bila masuk lubang kat paddock stand aku) .. tqvm

ini j hook



dah habis harap maklum..dah terjual.. ;)

Offline haloyeah

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
boss, kedai ada buka on saturday?

Offline kdsayang

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 330
  • ilusms km2ku
    • boy power
ok man.. tq
019-4 lapan zero 5 three lapan 9
Knowledge Is Power, Cash Is King

Offline rockstaraider_rr

  • MBC Riders
  • ***
  • Posts: 776
  • FEAR ALLAH???
    • http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=82uajvdiv2jone2ghv5taj2sc4&/topic,41459.460.html
You are not allowed to view links. Register or Login
boss, kedai ada buka on saturday?

ada buka bro.. ;)

Offline haloyeah

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
You are not allowed to view links. Register or Login
ada buka bro.. ;)

ok. thanks

Offline xafee

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 472
  • CuBRiDa
bro man...glove gp-x tak pun sp-x ada best price lagi x...?kalau ada tolong PM kan leh x..  nak angkat satu ni  tqvm  :)
---Fullface Sol 44S untuk dijual, jika berminat sila PM, TQ---

Offline rockstaraider_rr

  • MBC Riders
  • ***
  • Posts: 776
  • FEAR ALLAH???
    • http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=82uajvdiv2jone2ghv5taj2sc4&/topic,41459.460.html
You are not allowed to view links. Register or Login
bro man...glove gp-x tak pun sp-x ada best price lagi x...?kalau ada tolong PM kan leh x..  nak angkat satu ni  tqvm  :)

Harga kami dah fix melainkan bro beli lebih dari pada satu barang.. ;)

gpx rm 130

spx rm 120

Offline rockstaraider_rr

  • MBC Riders
  • ***
  • Posts: 776
  • FEAR ALLAH???
    • http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=82uajvdiv2jone2ghv5taj2sc4&/topic,41459.460.html
KEPADA SEMUA PELANGGAN YG KAMI HORMATI,KINI AKSESORI MOTOR EIDAMAN TELAH MEMILIKI DAN MENJUAL HELMET LS2!!!

UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT SILA DATANG TERUS KEKEDAI KAMI ATAU SEHINGGA GAMBAR2 HELMET INI DIUPLOADKAN..

HARGANYA DARI PADA RM 270 - 310 - 400 SAHAJA!!!

Offline Acan_capiX

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 86
  • FMS. Klik siggy untuk page kami.
You are not allowed to view links. Register or Login
hornet tinggal color biru sahaja..klu nak confirm awal supaya saya boleh oder dari kilang.. ;)

Jacket hump dah habis.. :(

kaler biru ok gak. berapa harga ye?

jacket tak amik stock baru ke?  :(
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline swissdec

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 215
  • cukuplah sekadar besederhana...
You are not allowed to view links. Register or Login



AGV K4 FIBER GLASS TIRUAN SIZE L ONLY

HITAM GRAPHIC RM 270

PUTIH SATU COLOR RM 250















AGV K4 TERMOPLASTIC TIRUAN



GRAPHIC PUTIH RM 260

SATU WARNA RM 240











SOL 48S 2010 NEW DESIGN

SIZE - S,M,L,XL


RM 290

















SOL 2009 DESIGN

SIZE S,M,L,XL

RM 290














CABERG REVERSO


SIZE L,XL

RM 750







salam..
maaflh nk tnyer soalan noob..
yg agv tiruan tue
aper beza thermo plastic  & carbon fiber..?
which one better n ada design laen x?
n ader promosi lg ker leh dpt free shelai tshirt tue.?
leh pm sy pic dlm helmet tue

n last question
maaf ea,bnyk tnyer
ader jual raincoat x.?
puas cr pic dlm nie,mcm xder




Offline kikilala

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 5
You are not allowed to view links. Register or Login
kaler biru ok gak. berapa harga ye?

jacket tak amik stock baru ke?  :(


sekarang kita buat promo giler2 sebab jacket baru akan masuk pada bulan 9 nanti inshaAllah..

Helmet klu confirm kena deposit dulu sebab skang kedai stock dah habes jadi kena oder dari kilang.. ;)

-wife man-



Quote
salam..
maaflh nk tnyer soalan noob..
yg agv tiruan tue
aper beza thermo plastic  & carbon fiber..?
which one better n ada design laen x?
n ader promosi lg ker leh dpt free shelai tshirt tue.?
leh pm sy pic dlm helmet tue

n last question
maaf ea,bnyk tnyer
ader jual raincoat x.?
puas cr pic dlm nie,mcm xder


Beza thermoplastic dan fiber ialah fiber lebih mahal dan kualiti tp fiber punya dah habis tinggal thermoplastic sahaja dan yg tinggal color putih dan hitam sahaja..

rm 220

T-shirt dah habis so kita bagi anthing yg bernilai rm 20 dikedai kami sama ada stiker,gloves dan e.t.c

Rain coat ada tinggal jenama arai size s,dan givi size L color biru..Sebab stock kami dah hampir habis so,kami tak masukkan dalam mbc..

arai - rm 170

givi - rm 80

-wife man-

Offline swissdec

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 215
  • cukuplah sekadar besederhana...
You are not allowed to view links. Register or Login
sekarang kita buat promo giler2 sebab jacket baru akan masuk pada bulan 9 nanti inshaAllah..

Helmet klu confirm kena deposit dulu sebab skang kedai stock dah habes jadi kena oder dari kilang.. ;)

-wife man-




Beza thermoplastic dan fiber ialah fiber lebih mahal dan kualiti tp fiber punya dah habis tinggal thermoplastic sahaja dan yg tinggal color putih dan hitam sahaja..

rm 220

T-shirt dah habis so kita bagi anthing yg bernilai rm 20 dikedai kami sama ada stiker,gloves dan e.t.c

Rain coat ada tinggal jenama arai size s,dan givi size L color biru..Sebab stock kami dah hampir habis so,kami tak masukkan dalam mbc..

arai - rm 170

givi - rm 80

-wife man-

aader amik stock br x.?




Offline rockstaraider_rr

  • MBC Riders
  • ***
  • Posts: 776
  • FEAR ALLAH???
    • http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=82uajvdiv2jone2ghv5taj2sc4&/topic,41459.460.html
You are not allowed to view links. Register or Login
aader amik stock br x.?

untuk helmet ini kami terpaksa menghentikan penjualannya kerana sambutan yg kurang..Sebenarnya jenama helmet ini ialah jax kami tampal stiker Agv supaya lebih mudah untuk jual malah telah turunkan harganya dari rm 250 kpd rm 220.. ;)

klu bro tak minat helmet nie kami juga ada jenama sol yg lebih mudah dijual dikedai kami wlupun harga jauh lebih mahal semurah rm 250 - rm 290 - rm 330 - rm 400 - rm 430 - rm 450 dimana kualitinya jauh lebih baik malah spare part nya seperti visor pelangi,iridium,tinted, dan padding helmet dijual dimana2 kedai aksesori motor.. ;)


sila lawat website ini untuk lihat model2 yg ada..
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline xBurnOutx

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
Bro, helmet SOL 68s Rebel (yellow) ade x? Best price?

Offline rockstaraider_rr

  • MBC Riders
  • ***
  • Posts: 776
  • FEAR ALLAH???
    • http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=82uajvdiv2jone2ghv5taj2sc4&/topic,41459.460.html
saya boleh oderkan untuk bro klu confirm besok sms saya dalam kul 10 pagi..tq..

Offline xBurnOutx

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
You are not allowed to view links. Register or Login
saya boleh oderkan untuk bro klu confirm besok sms saya dalam kul 10 pagi..tq..

Brapa harga helmet tu bro? How much for iridium visor?

Offline rockstaraider_rr

  • MBC Riders
  • ***
  • Posts: 776
  • FEAR ALLAH???
    • http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=82uajvdiv2jone2ghv5taj2sc4&/topic,41459.460.html
You are not allowed to view links. Register or Login
Brapa harga helmet tu bro? How much for iridium visor?

rm 410

beli helmet visor dapat rm 45..

klu bro tak confirm selepas kul 10pagi bro kena tunggu 2-3 hari untuk dapat helmet tersebut harap maklum.. :)

Offline muckraker88

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1079
  • best bro!!!
You are not allowed to view links. Register or Login
untuk helmet ini kami terpaksa menghentikan penjualannya kerana sambutan yg kurang..Sebenarnya jenama helmet ini ialah jax kami tampal stiker Agv supaya lebih mudah untuk jual malah telah turunkan harganya dari rm 250 kpd rm 220.. ;)

klu bro tak minat helmet nie kami juga ada jenama sol yg lebih mudah dijual dikedai kami wlupun harga jauh lebih mahal semurah rm 250 - rm 290 - rm 330 - rm 400 - rm 430 - rm 450 dimana kualitinya jauh lebih baik malah spare part nya seperti visor pelangi,iridium,tinted, dan padding helmet dijual dimana2 kedai aksesori motor.. ;)


sila lawat website ini untuk lihat model2 yg ada..
You are not allowed to view links. Register or Login

wah penjual yg jujur..
bump sma kamu hehe

bagus  :angel:

ermm. jaket kulit saiz kcik yg utk ladies tu da lg tak?
yg ni

sbab bdan aku ni kcik ja... klo da rezeki aku nk angkt nt  ;)
-klo x silap aku da padding kan?? aku tngok bro kipas pkai aritu  8)

-ni org yg trun fnf yg ko ckp mcam pnah tngok tu haha -  :P
« Last Edit: July 13, 2010, 04:13:27 am by muckraker88 »
call me ikromi

Offline rockstaraider_rr

  • MBC Riders
  • ***
  • Posts: 776
  • FEAR ALLAH???
    • http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=82uajvdiv2jone2ghv5taj2sc4&/topic,41459.460.html
You are not allowed to view links. Register or Login
wah penjual yg jujur..
bump sma kamu hehe

bagus  :angel:

ermm. jaket kulit saiz kcik yg utk ladies tu da lg tak?
yg ni

sbab bdan aku ni kcik ja... klo da rezeki aku nk angkt nt  ;)
-klo x silap aku da padding kan?? aku tngok bro kipas pkai aritu  8)

-ni org yg trun fnf yg ko ckp mcam pnah tngok tu haha -  :P

jacket ada lagi..klu nak mai datang kedai try2 ;)

Offline xBurnOutx

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
You are not allowed to view links. Register or Login
rm 410

beli helmet visor dapat rm 45..

klu bro tak confirm selepas kul 10pagi bro kena tunggu 2-3 hari untuk dapat helmet tersebut harap maklum.. :)

Nnt sy singgah kedai bro. X tau size, nnt order tersalah saiz pulak. Hehe. TQ.