MBC Forum Banner

Author Topic: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?  (Read 10937 times)

Offline mf_yamato

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« Reply #15 on: 13 January , 2018, 08:27:09 AM »
dlm forum juga topic derailment boleh recover dengan pantas,



selingan dan informasi boleh disatukan dan dibahagikan dlm bentuk quote dalam satu reply.

Offline rihuhs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« Reply #16 on: 16 January , 2018, 09:03:04 AM »
dlm forum juga topic derailment boleh recover dengan pantas,



selingan dan informasi boleh disatukan dan dibahagikan dlm bentuk quote dalam satu reply.
Hehehe ni sebab pergerakan posting forum tak selaju media sosial. Jadi kalau derailed pun tak banyak sempat "tambah lauk" mcm dlm FB/whatsapp

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 699
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« Reply #17 on: 19 January , 2018, 10:04:19 AM »
dlm forum juga topic derailment boleh recover dengan pantas,



selingan dan informasi boleh disatukan dan dibahagikan dlm bentuk quote dalam satu reply.

boleh tuan terangkan secara jelas tak tentang topic derailment yang tuan maksudkan
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline mf_yamato

  • Newbie
  • *
  • Posts: 9
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« Reply #18 on: 19 January , 2018, 12:00:29 PM »
dlm forum juga topic derailment boleh recover dengan pantas,



selingan dan informasi boleh disatukan dan dibahagikan dlm bentuk quote dalam satu reply.

boleh tuan terangkan secara jelas tak tentang topic derailment yang tuan maksudkan

contoh topik utama orang cita makan nasi, lepas tu sorang reply cita makan mee, lepastu semua cita dah jadi pasal makan mee

Offline Mozac

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Kebaikan forum. Apa pendapat anda?
« Reply #19 on: 24 January , 2018, 18:34:36 PM »
forum ni biasanya mudah diakses dgn google.
rasanya negara barat masih mggunakan berforum ni.

saya lebih suka berforum sbb snng nk akses info

Sent from my M631Y using Tapatalk