MBC Forum Banner

Author Topic: Assalamualaikum, nak tanya sikit pasal LC 135  (Read 816 times)

Offline kegila

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Assalamualaikum, nak tanya sikit pasal LC 135
« on: 17 February , 2019, 21:10:16 PM »
Nak tanya mana yang tau, LC 135 baru beli 2 bulan lebih. Tapi sekarang ada bunyi tak sedap. Bunyi tu bila kita pulas throtle ja. Kalau lepas diam. Bunyi macam dekat rantai tapi dah adjust rantai masih bunyi lagi. agak agak bunyi apa ya.. sory bertanya..

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 656
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Assalamualaikum, nak tanya sikit pasal LC 135
« Reply #1 on: 20 February , 2019, 08:34:40 AM »
Nak tanya mana yang tau, LC 135 baru beli 2 bulan lebih. Tapi sekarang ada bunyi tak sedap. Bunyi tu bila kita pulas throtle ja. Kalau lepas diam. Bunyi macam dekat rantai tapi dah adjust rantai masih bunyi lagi. agak agak bunyi apa ya.. sory bertanya..
Tak yah sorry bro. Memang forum ni tempat kita share info dan ilmu. Nanti ada la yang reply ni. Saya nak jawap pun tak tau
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline KawiSaibot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Assalamualaikum, nak tanya sikit pasal LC 135
« Reply #2 on: 03 March , 2019, 22:16:50 PM »
Motor baru ada warranty lagi tu....cher try bawak pi check kat yamaha centre....

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 656
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Assalamualaikum, nak tanya sikit pasal LC 135
« Reply #3 on: 04 March , 2019, 11:28:14 AM »
Motor baru ada warranty lagi tu....cher try bawak pi check kat yamaha centre....
betul juga. ni yang terbaik. bawak moto gi yamaha centre...tak rugi warranty..pastu share kat sini apa masalahnya..
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!