MBC Forum Banner

Author Topic: ~Shoutbox Sementara MBC~  (Read 19746 times)

Offline antusiang

  • Storm Riders
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #45 on: 03 March , 2019, 13:28:41 PM »
xdak orang ka.....

Offline Aziz_hamid

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 6
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #46 on: 04 March , 2019, 09:45:39 AM »
Saper nk g Siam ujung mggu ni 9/3
blh ler lepak sat kat Dannok pekena apa yg patut.
Aku ke Songkhla on 9/3..10/3 ke Pak Bara..

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 629
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #47 on: 04 March , 2019, 11:04:22 AM »
Saper nk g Siam ujung mggu ni 9/3
blh ler lepak sat kat Dannok pekena apa yg patut.
Aku ke Songkhla on 9/3..10/3 ke Pak Bara..
wah...boss drive ke ride?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline Aziz_hamid

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 6
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #48 on: 04 March , 2019, 12:24:03 PM »
 naik keter ,  sbb saya bawak basikal dlm keter
klu nk tumpang. u r welcome. Naik erl smpi sg petani.nnt aku ambik.
Ronda pantai Samila, morning exercise
Hotel dah book..All on me..Makan..aku bawak rice cooker...poor traveller.

« Last Edit: 04 March , 2019, 12:29:58 PM by Aziz_hamid »

Offline Kriss marron

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #49 on: 04 March , 2019, 12:35:26 PM »
Saper nk g Siam ujung mggu ni 9/3
blh ler lepak sat kat Dannok pekena apa yg patut.
Aku ke Songkhla on 9/3..10/3 ke Pak Bara..

assalamualaikum bang.
dr hjung kanan ke hujung kiri tu. hehehe

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 629
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #50 on: 04 March , 2019, 15:40:52 PM »
Saper nk g Siam ujung mggu ni 9/3
blh ler lepak sat kat Dannok pekena apa yg patut.
Aku ke Songkhla on 9/3..10/3 ke Pak Bara..

assalamualaikum bang.
dr hjung kanan ke hujung kiri tu. hehehe
hihi...bang aziz ni memang traveler yang handal...adoiii...suka bagi short notice...
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 629
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #51 on: 04 March , 2019, 16:57:02 PM »
takde sapa ke yang ada cadangan ride ni? Kami dah ada cadangan ride juga...ada ke yang nak join agaknya?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline Aziz_hamid

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 6
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #52 on: 04 March , 2019, 19:32:14 PM »
klu ada ygg ride ke Songkhla 9/3 ni..aku sediakan kelengkapan bbq, tempat bakar satay dan arang(boot keter aku dah jd store) dan ayam. Bbq kat pantai Samila.

Offline antusiang

  • Storm Riders
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #53 on: 05 March , 2019, 00:52:39 AM »
hihi...bang aziz ni memang traveler yang handal...adoiii...suka bagi short notice...
jap,
nie abg aziz yg pakai vfr tu ke, dl pnah ride naik fraser bwk kips xsilap.....


Offline Aziz_hamid

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 6
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #54 on: 05 March , 2019, 08:21:13 AM »
ya..
tapi g bukit frazer bawak NSR.
semua moto tu dah xde..
la naik keter jer..ngan c70  ronda taman

Offline antusiang

  • Storm Riders
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 17
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: ~Shoutbox Sementara MBC~
« Reply #55 on: 11 March , 2019, 23:44:07 PM »
ya..
tapi g bukit frazer bawak NSR.
semua moto tu dah xde..
la naik keter jer..ngan c70  ronda taman
owh, nsr....hehe....xkenal moto......

tp abg mmg power a, solo ride pon slamber.....
last jumpa kita men boling kn, kt kajang ke mane xigt......