MBC Forum Banner

Author Topic: Kamera aksi murah  (Read 5484 times)

Offline meor

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 8
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Kamera aksi murah
« Reply #15 on: 13 February , 2019, 11:54:57 AM »
melepas

Offline KawiSaibot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Kamera aksi murah
« Reply #16 on: 20 February , 2019, 22:52:08 PM »
Setakat ni alternatif kepada gopro aku suggest SJCAM.....not bad....

Eken H8r (igt2 lupa model) aku baru try.....video ok....cuma kualiti waterproof casing out....sampai berwap dalam tu....hampeh

Low light pulak teruk gak....haha

Tapi padan ngan rege dier....murah...

Apa2 pun sjcam the best....


Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 606
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Kamera aksi murah
« Reply #17 on: 21 February , 2019, 09:48:28 AM »
Setakat ni alternatif kepada gopro aku suggest SJCAM.....not bad....

Eken H8r (igt2 lupa model) aku baru try.....video ok....cuma kualiti waterproof casing out....sampai berwap dalam tu....hampeh

Low light pulak teruk gak....haha

Tapi padan ngan rege dier....murah...

Apa2 pun sjcam the best....

Kalau berwap tu maksudnya tak waterproof la ye?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline KawiSaibot

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Kamera aksi murah
« Reply #18 on: 03 March , 2019, 00:14:21 AM »
Setakat ni alternatif kepada gopro aku suggest SJCAM.....not bad....

Eken H8r (igt2 lupa model) aku baru try.....video ok....cuma kualiti waterproof casing out....sampai berwap dalam tu....hampeh

Low light pulak teruk gak....haha

Tapi padan ngan rege dier....murah...

Apa2 pun sjcam the best....

Kalau berwap tu maksudnya tak waterproof la ye?
Tak berani nak konfirm, masa mula2 beli dulu test dalam hujan, ok, tapi tak check detail dalam casing tu lepas ride.....

Wap tu masa ride pagi, mgkin pertukaran cuaca sejuk@lembap ke panas.....entah ler....