Author Topic: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan  (Read 2037 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline wnn_sdnbhd

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 68
sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« on: February 20, 2009, 04:57:10 pm »
kol 0194544457 area kelantan je,sng nk tgk moto



Offline hariz_ex5

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 152
  • MBC lovers
    • wavecommunications
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #1 on: February 20, 2009, 08:07:38 pm »
area mano demo nok....kalo tanoh meroh ado sepupu nok jual....kawe try kolling dio kalo dio blum jual moto....kalo doh jual tak dapat la kawe nok tolong....
Sudah bertahun-tahun aku memerhatikan MBC..hehehe

Pakai motor LC135 Tapi nickname ex5..Pelik2..hehe

Offline wnn_sdnbhd

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 68
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #2 on: February 21, 2009, 12:53:39 pm »
bulih ar t merah,klu ado lagi kol kawe 0194544457

Offline kupuk

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 3
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #3 on: February 22, 2009, 07:19:11 pm »
ni tgk ni..ad moto nk jual..rm3500.50..(nego2)..already full servis..tiptop condition..xcaye mai try..klo minat pm je aku..

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login

haa..tgk2..jgn lupe pm klo minat..

Offline wnn_sdnbhd

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 68
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #4 on: February 22, 2009, 10:03:14 pm »
area mane??...kelate jah mudoh nk tgk muto...0194544457 msg or call

Offline kupuk

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 3
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #5 on: February 22, 2009, 10:48:38 pm »
muto ado kat s.alm loni..jauh tu..hee

Offline amin1118

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 36
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #6 on: February 22, 2009, 11:53:39 pm »


tp moto ni thun 98
 Price:  RM 3 500    Reg. year: 1998
just helping

You are not allowed to view links. Register or Login

ada satu lae..area terengganu..

 Price:  RM 3 000    Reg. year: 2003
Yamaha 125 Z untuk dijual. Warna standard ungu dengan plate number :TAE 8120. Enjin standard, pakai semasa belajar masa di universiti

You are not allowed to view links. Register or Login
« Last Edit: February 22, 2009, 11:55:50 pm by amin1118 »

Offline wnn_sdnbhd

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 68
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #7 on: February 23, 2009, 05:12:06 pm »
lost contact,moto 1998 tu dah dijual...yg satu lg xtau mcmne nk contact...

Offline amin1118

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 36
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #8 on: February 23, 2009, 08:36:15 pm »
click link
You are not allowed to view links. Register or Login

pastu click pada contact advertiser..

kena contact by email.

Offline kupuk

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 3
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #9 on: February 23, 2009, 09:46:21 pm »
ni no phone klo nk kontek..0196402878

Offline nobita_

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 80
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #10 on: February 24, 2009, 12:22:56 am »
You are not allowed to view links. Register or Login

tp moto ni thun 98
 Price:  RM 3 500    Reg. year: 1998
just helping

You are not allowed to view links. Register or Login

ada satu lae..area terengganu..

 Price:  RM 3 000    Reg. year: 2003
Yamaha 125 Z untuk dijual. Warna standard ungu dengan plate number :TAE 8120. Enjin standard, pakai semasa belajar masa di universiti

You are not allowed to view links. Register or Login


moto 1998 lg mahal dari 2003??? huhu... aku nak cari gak tp area@no plat penang... ada jumpa sebijik RM2800 (plat penang@tahun 1999) tp nak kena buat blk modal dlm 500 kebawah...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

sapa2 nak carb TZM, PM aku...semestinya ori...

Offline amin1118

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 36
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #11 on: February 24, 2009, 03:51:48 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
moto 1998 lg mahal dari 2003??? huhu... aku nak cari gak tp area@no plat penang... ada jumpa sebijik RM2800 (plat penang@tahun 1999) tp nak kena buat blk modal dlm 500 kebawah...

tgk tuan moto jgk le...kalu jual murah..nasen le sapa dpt..
td aku search ada org penang nak jual 125z tahun 2006,rm4500.
cun lae..warna biru..plat kl
paper contact no-0172820359.
You are not allowed to view links. Register or Login



Offline nobita_

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 80
Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #12 on: February 24, 2009, 10:26:06 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
tgk tuan moto jgk le...kalu jual murah..nasen le sapa dpt..
td aku search ada org penang nak jual 125z tahun 2006,rm4500.
cun lae..warna biru..plat kl
paper contact no-0172820359.
You are not allowed to view links. Register or Login




owh... dh tgk dh moto tu... dak KL... no plat pn KL... btw, thanks amin1118
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

sapa2 nak carb TZM, PM aku...semestinya ori...

Malaysian Bikers Community (MBC)

Re: sape nak jual 125z thn 2000 ke atas area kelantan
« Reply #12 on: February 24, 2009, 10:26:06 am »