Author Topic: PROMOSI PEMASANGAN ASTRO RM80.FREE Voucher dan Merchandise !(update 11/5/2014 )  (Read 61885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline phl

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 8
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #140 on: October 27, 2009, 01:59:57 pm »
klu aku nak pasang astro kat kedai aku baper yer

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #141 on: October 28, 2009, 07:14:14 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
klu aku nak pasang astro kat kedai aku baper yer
saya buat untuk kediaman saja
kedai, dikira premis perniagaan.
satu siaran RM ratus ringgit
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline lagendaZ

  • Licensed Seller
  • *
  • Posts: 38
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #142 on: November 03, 2009, 12:46:04 am »
slamat pg bro.. :)

confius sket la. servis bro dgn abg vermillion same ke?  join venture ke  ???

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #143 on: November 03, 2009, 01:18:00 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
slamat pg bro.. :)

confius sket la. servis bro dgn abg vermillion same ke?  join venture ke  ???
tak sama
 tak join venture
tq
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM80. FREE DECODER! ( update 3/11/09 )
« Reply #144 on: November 03, 2009, 01:20:06 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
UPDATE 3/11/09
PEMASANGAN RM80 UNTUK MANA-MANA PAKEJ BULANAN!!!
DECODER DAN SELURUH ASTRO SET BARU, PERCUMA disertakan 1 tahun warranty.
BULANAN SERENDAH RM37.95
PROMOSI MERANGKUMI SELURUH MALAYSIA


Hubungi 012 4450704 untuk mendaftar sekarang!!


Di sini saya ingin promosikan pemasangan ASTRO
Dengan kos pemasangan hanya RM80.00 dan RM80 anda mampu memiliki ASTRO.
Pakej bulanan terendah iaitu RM37.95 ( family package).

Promosi yang sedang berjalan sekarang ialah:
Pemasangan RM80 untuk mana-mana pakej bulanan.
Lokasi merangkumi seluruh Malaysia.



Set Decoder dan Pemancar adalah PERCUMA!!! Tiada cas tersembunyi

Untuk rujukan pakej dan harga boleh klik di bawah.Klik pada pakej yang dikehendaki dan sistem akan memaparkan harga untuk pakej bulanan.

=>> You are not allowed to view links. Register or Login

Hubungi 0124450704 atau PM saya untuk memohon dan pertanyaan


Untuk yang ingin memohon secara cepat , sila buat perkara berikut untuk mendaftar ASTRO

Sediakan :

*Nama pemohon
* ic number pemohon
* Alamat pemasangan
* 2 number telefon untuk dihubungi
* Pakej bulanan


SMS ke 0124450704



Decoder, Satelite Dish, Kad PERCUMA

Bayar pada installer , bukan pada saya

Daftar, tidak dikenakan cas...FREE  ;)


Call 012-4450704 untuk mendaftar dan pertanyaan tentang promosi  serta pendaftaran. Sila tinggalkan SMS jika panggilan tak berjawab.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Thread ini dibuka atas sebab thread lama ditutup atas sebab provokasi oleh user yang suka memprovokasi.Untuk mengelak salah anggap kepada pemohon disebabkan posting provokasi, saya bukak thread baru.
Lebih2 lagi page sudah banyak.



Sila contact 0124450704 atau PM sekiranya berminat

Di bawah, adalah thread lama tersebut..

You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline black_mask

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1262
  • 1-Wangsa maju 2-Shah Alam 3-ipoh 4-parit buntaq
    • PruBSN Takaful
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #145 on: November 03, 2009, 02:20:27 pm »
very trusted seller...thumb up  ;D
PRUDENTIAL BSNTAKAFUL .::Al Isra' Associates::. .::KHAIRUL 013.250.5488  YM=black_mask0542::.
.::PruBSN Smartlink ::.Education Plan anak hanya dari rm50 ;) 
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #146 on: November 04, 2009, 02:17:32 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
very trusted seller...thumb up  ;D
sama2  ;D
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline patrickstar

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1027
  • MBCian since 5/6/2007 ヤマハ
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #147 on: November 04, 2009, 02:22:31 pm »
bro adioz..klu nak pindah rumah, astro elok register baru / pindahkan piring tu ke umah br?
Bye2 er6n.welcome to versys

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #148 on: November 05, 2009, 12:58:05 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
bro adioz..klu nak pindah rumah, astro elok register baru / pindahkan piring tu ke umah br?

kalau akaun dah umur lebih 2 tahun, nak register baru pun boleh.
terpulang pada bro la.
register baru, semua barang dapat baru
waranti ada  ;D
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline patrickstar

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1027
  • MBCian since 5/6/2007 ヤマハ
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #149 on: November 05, 2009, 01:33:51 pm »
akaun dah genap 2 tahun pun.klu nak terminate akaun lama n register yg baru.mcm mana ek.
Bye2 er6n.welcome to versys

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #150 on: November 09, 2009, 12:49:26 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
akaun dah genap 2 tahun pun.klu nak terminate akaun lama n register yg baru.mcm mana ek.
check PM  :)
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline botak123456

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 148
  • expect the unexpected & always plan 2 steps ahead
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #151 on: November 09, 2009, 05:08:50 pm »
waaa...bisnes da masyuk...
astro aku taun lepas pon amik kat bro... ;D
tp la nih aku nak register baru utk umah baru aku...bleh ka bro?
kire atas name aku akan ada 2 akaun la...
aku nak pasang 22hb11 ari ahad...bleh bleh bleh?
kalu bleh, aku nak pakej ni:

astro family
learning
sport

tq ;D
~~masuk tempat orang bawak otak bukan pisau~~

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #152 on: November 09, 2009, 07:20:57 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
waaa...bisnes da masyuk...
astro aku taun lepas pon amik kat bro... ;D
tp la nih aku nak register baru utk umah baru aku...bleh ka bro?
kire atas name aku akan ada 2 akaun la...
aku nak pasang 22hb11 ari ahad...bleh bleh bleh?
kalu bleh, aku nak pakej ni:

astro family
learning
sport

tq ;D

a'ah ingat lagi
antara batch terawal apply dengan saya  ;D
nanti tarikh pemasangan tu boleh nego dengan installer.
SMS semua butir macam kat page pertama tu ke number 0124450704

SMS nama, ic number, alamat pemasangan, 2 contact number dan pakej bulanan.
 ;D
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline botak123456

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 148
  • expect the unexpected & always plan 2 steps ahead
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #153 on: November 10, 2009, 05:43:19 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
a'ah ingat lagi
antara batch terawal apply dengan saya  ;D
nanti tarikh pemasangan tu boleh nego dengan installer.
SMS semua butir macam kat page pertama tu ke number 0124450704

SMS nama, ic number, alamat pemasangan, 2 contact number dan pakej bulanan.
 ;D

ok.aku dpt alamat umah dr tuan umah, aku sms bro.tq ;D
lg 1, tuan rumah tu kate tak payah pasang dish, pasal dah ade kat atas bumbung nun
kire pasang dekoder jek...aku pon tak paham ??? ???
nak kate tuan rumah da siap2 pasang, tak mungkin pasal aku 1st penyewa kat situ,kire rumah baru la nih
« Last Edit: November 10, 2009, 05:55:55 pm by botak123456 »
~~masuk tempat orang bawak otak bukan pisau~~

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM30 dan RM80. FREE DECODER! ( update 18/10/09 )
« Reply #154 on: November 10, 2009, 06:30:59 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
ok.aku dpt alamat umah dr tuan umah, aku sms bro.tq ;D
lg 1, tuan rumah tu kate tak payah pasang dish, pasal dah ade kat atas bumbung nun
kire pasang dekoder jek...aku pon tak paham ??? ???
nak kate tuan rumah da siap2 pasang, tak mungkin pasal aku 1st penyewa kat situ,kire rumah baru la nih

Tak payah ikut kata dia.
Kalau ada apa2 masalah nanti dia bukan nak tunggung.
kena litar pintas ke..
naya aja  :D
Baik ambik baru, ada waranti, barang dah tentu paling terbaru dan litar masih fresh.
Bukan apa, sebolehnya pakai 1 set brand new.
Kalau kacuk2, contohnya disc pakai yang lama, dekoder baru..katakanla litar pintas, dekoder lingkup..nak claim nanti macam2 hal..sebab dish guna yang lama...
silap2 waranti yang ada, langsung tak boleh pakai
sapa yang teraniaya, kamu jugak  ;D
tak ada niat lain pun...cuma untuk kesenangan pengguna dan hak pengguna agar lebih terbela.
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline botak123456

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 148
  • expect the unexpected & always plan 2 steps ahead
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM80. FREE DECODER! ( update 11/11/09 )
« Reply #155 on: November 12, 2009, 04:03:37 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
Tak payah ikut kata dia.
Kalau ada apa2 masalah nanti dia bukan nak tunggung.
kena litar pintas ke..
naya aja  :D
Baik ambik baru, ada waranti, barang dah tentu paling terbaru dan litar masih fresh.
Bukan apa, sebolehnya pakai 1 set brand new.
Kalau kacuk2, contohnya disc pakai yang lama, dekoder baru..katakanla litar pintas, dekoder lingkup..nak claim nanti macam2 hal..sebab dish guna yang lama...
silap2 waranti yang ada, langsung tak boleh pakai
sapa yang teraniaya, kamu jugak  ;D
tak ada niat lain pun...cuma untuk kesenangan pengguna dan hak pengguna agar lebih terbela.


ok2...papehal, aku tunggu update dr die dulu
ngam kalu, aku sms bro detail aku
~~masuk tempat orang bawak otak bukan pisau~~

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM80. FREE DECODER! ( update 11/11/09 )
« Reply #156 on: November 12, 2009, 06:21:42 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
ok2...papehal, aku tunggu update dr die dulu
ngam kalu, aku sms bro detail aku

Orait..
kalau ada apa2 soalan call la
tak jawab call, SMS
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline botak123456

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 148
  • expect the unexpected & always plan 2 steps ahead
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM80. FREE DECODER! ( update 11/11/09 )
« Reply #157 on: November 17, 2009, 11:24:10 am »
UGSMS ;D
~~masuk tempat orang bawak otak bukan pisau~~

Offline adioz88

  • Lesen Antarabangsa
  • *****
  • Posts: 4550
  • Butterworth-Alor Star-Kangar
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM80. FREE DECODER! ( update 11/11/09 )
« Reply #158 on: November 17, 2009, 01:09:35 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
UGSMS ;D
dapat  :D
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline botak123456

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 148
  • expect the unexpected & always plan 2 steps ahead
Re: Promosi PEMASANGAN ASTRO RM80. FREE DECODER! ( update 11/11/09 )
« Reply #159 on: November 18, 2009, 10:05:51 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
dapat  :D
pagi smalam aku sms bro,ptg tuh astro call...time kasih bro ;D
la nih tunggu installer plak call utk arrange bile mau install
tp skang nih takyah pakai potostat ic ka bro?
papepon,jutaan time kasih bro ;)
~~masuk tempat orang bawak otak bukan pisau~~