MBC Forum Banner

Author Topic: Honda RS150R V1 sesondol berkembar  (Read 17942 times)

Offline Mozac

  • Newbie
  • *
  • Posts: 25
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« Reply #30 on: 27 August , 2018, 17:56:39 PM »
honda pun x mcm dulu

Sent from my M631Y using Tapatalk


Offline Abol

  • Administrator
  • Newbie
  • *****
  • Posts: 45
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
    • bikerzmagazine.com
Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« Reply #31 on: 03 October , 2018, 14:32:37 PM »
Yg kat market sekarang versi berapa dah?
Used ur bike ride to Jannah not Jaahanam.

Offline LUNASIA

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« Reply #32 on: 19 February , 2019, 13:21:46 PM »
RS saya dah setahun  8 bulan. milleage baru 14xxx km.

tukar minyak hitam setiap 2000km.

sampai  hari ni... alhamdulillah.. blm buat perangai...
mungkin sb saya pakai cara org tua kot...
jarang belasah full throttle... blm pernah pick up sampai red line...

setakat ni kira puas hati la ...

klu org kata RS banyak prob... dok baca kt forum ysuku... rf150, sym185 pn... sama jg...
group sana pn dok cerita masalah motor masing2...


Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 676
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« Reply #33 on: 20 February , 2019, 09:24:45 AM »
Yg kat market sekarang versi berapa dah?
ada versi gak ke Abol? camana nak tau versi tu?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline Kriss marron

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« Reply #34 on: 04 March , 2019, 12:33:08 PM »
Yg kat market sekarang versi berapa dah?
ada versi gak ke Abol? camana nak tau versi tu?

kalau ikut caler scheme rase2 skrg ni dh no6 xpn no7. kalau ori market malaysia.

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 676
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« Reply #35 on: 04 March , 2019, 15:43:19 PM »
Yg kat market sekarang versi berapa dah?
ada versi gak ke Abol? camana nak tau versi tu?

kalau ikut caler scheme rase2 skrg ni dh no6 xpn no7. kalau ori market malaysia.

selalu saya confuse pasal versi ni la...adoiii...mohon tunjuk ajar sikit..
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline oldwave

  • Newbie
  • *
  • Posts: 15
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« Reply #36 on: 29 August , 2019, 00:28:02 AM »
selalu saya confuse pasal versi ni la...adoiii...mohon tunjuk ajar sikit..

Baru je launch V2 kat vietnam.. entah bila nak mendarat sini..
Wave 100 - Wave 125 - GT128 - FZ150i - Wave 125X - XJ6 Diversion F - Spacy 100 - Wave Dash 110i

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 676
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Honda RS150R V1 sesondol berkembar
« Reply #37 on: 29 August , 2019, 09:40:37 AM »
apa perbezaan ketara dari sgi rekabantuk ke boss V1 dengan V2 ni?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!