MBC Forum Banner

Author Topic: Salam kenal dari LightRIder  (Read 1933 times)

Offline LightRider

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
    • LightRider Youtube
Salam kenal dari LightRIder
« on: 11 October , 2018, 20:58:38 PM »
Hi,

Mungkin saya ni tak famous macam motovlogger lain atau youtuber motorsikal
tapi apa yang penting content ada  :P

Terjumpa forum ni masa tengah nak cari owner R15 untuk buat review,
apa lagi register untuk dekatkan diri dgn para-para bikers.

Jangan segan untuk singgah di channel saya LightRider
https://www.youtube.com/lightrider
A Man With Two Wheels

Offline enlogam

  • Old Timer MBC Rider
  • Jr. Member
  • ***
  • Posts: 84
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Salam kenal dari LightRIder
« Reply #1 on: 14 October , 2018, 06:37:03 AM »
selamat dtg penunggang ringan  :D :D
ni kalo kategori light 57-60kg, sy dah terkeluar dari kategori ni... kih3
|rgsukan|ct110|ks100|kr150a|k-one|nsr-rr|nsr-rrw|

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 653
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Salam kenal dari LightRIder
« Reply #2 on: 15 October , 2018, 15:33:04 PM »
Selamat datang LightRider. Ada mana tu?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline LightRider

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
    • LightRider Youtube
Re: Salam kenal dari LightRIder
« Reply #3 on: 16 October , 2018, 22:06:09 PM »
Selamat datang LightRider. Ada mana tu?

Ada di sekitar Semenyih dan Melaka
A Man With Two Wheels

Offline LightRider

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
    • LightRider Youtube
Re: Salam kenal dari LightRIder
« Reply #4 on: 16 October , 2018, 22:07:36 PM »
selamat dtg penunggang ringan  :D :D
ni kalo kategori light 57-60kg, sy dah terkeluar dari kategori ni... kih3
Eh... saya pun dalam lingkungan tu jugak  XD
A Man With Two Wheels

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 653
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Salam kenal dari LightRIder
« Reply #5 on: 09 January , 2019, 11:11:45 AM »
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!