Author Topic: SUZUKI BEST RR110  (Read 31212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
SUZUKI BEST RR110
« on: October 25, 2008, 10:09:45 am »
hello~
ade sesape kat cni yang masih menunggang si kapcai tua suzuki besT?
hehe jom la sembang2 cni~ ;D
« Last Edit: December 12, 2008, 04:02:11 pm by mrnan »



Offline BFW4200

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1201
  • You don't know me.. but I'll let you be the judge!
Re: BEST 110
« Reply #1 on: October 25, 2008, 12:01:22 pm »
aku ada ini motot... aku beli rm400 ja.. body dah nak hancoq.. tp enjin ::) ::) ::)
Do U Suzy? BACK TO BASICS...

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
Re: BEST 110
« Reply #2 on: October 26, 2008, 12:43:14 pm »
hehe
beli ade geran ke tidak tu  ;D
enjin tip top eh?

ZUKI86

  • Guest
Re: BEST 110
« Reply #3 on: October 26, 2008, 10:16:16 pm »
trus terang ak kata muto best/rr memang layan...picup kuat...siap terangkat tayar depan...smp ak terduduk sekejap...masa mula2 ak blaja bwak muto dlu...muto ni ak sayang gilerrr...pasai banyak kenangan manis/pahit ketika ride muto ni...smp kena tinggai ngan awek pun ada...bayang kan dari zaman muto ni kuar dari kedai bapak ak kasi angkat ni muto...smp 2006...masih bleh lenjan g...tapi terpaksa kena juai pasai ada masalah kewangan kritikal...pape hal pun enjoi u suzuki best...

Offline BFW4200

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1201
  • You don't know me.. but I'll let you be the judge!
Re: BEST 110
« Reply #4 on: October 26, 2008, 11:32:19 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
hehe
beli ade geran ke tidak tu  ;D
enjin tip top eh?


hoho.. of kos la ada geran.. kalu x den x mo beli..
tp nak try tnya apek kat pekan ampang nie..
duk tgk ada best tersadai kat bengkel dia..
nnt leh restore moto den blk..
tya kat suzuki brg dia byk dah x dak.. :( :(
Do U Suzy? BACK TO BASICS...

Offline ansar ex-5

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1045
  • |\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/|
Re: BEST 110
« Reply #5 on: October 26, 2008, 11:35:42 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login

hoho.. of kos la ada geran.. kalu x den x mo beli..
tp nak try tnya apek kat pekan ampang nie..
duk tgk ada best tersadai kat bengkel dia..
nnt leh restore moto den blk..
tya kat suzuki brg dia byk dah x dak.. :( :(
huhu..
ape lagik..
riki hrga..
kasik scrap.....
bt sparepart....
amek brg2 yg tipt0p kasik salin... 8)
besh2....
;)

Offline BFW4200

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1201
  • You don't know me.. but I'll let you be the judge!
Re: BEST 110
« Reply #6 on: October 27, 2008, 07:40:07 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
huhu..
ape lagik..
riki hrga..
kasik scrap.....
bt sparepart....
amek brg2 yg tipt0p kasik salin... 8)
besh2....
;)

hoho... mmg camtu la aku nak wat...
pandai hg ansaq... bila nak join Suzuki nie... ;D ;D ;D
Do U Suzy? BACK TO BASICS...

Offline ansar ex-5

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1045
  • |\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/|
Re: BEST 110
« Reply #7 on: October 27, 2008, 07:20:57 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
hoho... mmg camtu la aku nak wat...
pandai hg ansaq... bila nak join Suzuki nie... ;D ;D ;D
erk...
bila 0rg bagi pree..
x p0n bila sen ramai sket....
sayang nk juai cepai nie..
kal0 ley nak ada 2 bijik....
1 h0nda 1 suzy...
gler tamak...wakakakak~
;D :D

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
Re: BEST 110
« Reply #8 on: October 28, 2008, 12:20:21 pm »
keke
tu la kalau boleh dapatkan aku blok standard suzuki best ok gak
meh tolak kat aku!

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
Re: BEST 110
« Reply #9 on: November 18, 2008, 02:32:22 pm »
sesape yang ade suzuki best ni..boleh la post kat cni eh!
senyap je thread ni
 ;D

Offline TRUNASUCI

  • MBC Support
  • *****
  • Posts: 1978
    • opensource for n00bies
Re: BEST 110
« Reply #10 on: November 24, 2008, 12:27:35 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
erk...
bila 0rg bagi pree..
x p0n bila sen ramai sket....
sayang nk juai cepai nie..
kal0 ley nak ada 2 bijik....
1 h0nda 1 suzy...
gler tamak...wakakakak~
;D :D

takde tamak, kalau mampu nak pakai, pakai je.. aku pun pakai 2 honda ngan suzuki.. satu NSR satu RG.. lg nak tambah motor lg ada la.. plan dalam kpala

1- Suzuki Bandit 400
2- Suzuki GS550
3- Suzuki BEST
4- Suzuki Panther?

depends plan la cemana.. rasa2 salah gaya ujung bulan aku pi hangkut je GS550 ni

You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
Parts NSR Thailand ORI untuk diorder
You are not allowed to view links. Register or Login.

Offline TAN-LAN

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 31
  • Mike Ibrahim & The Nite Walkers
Re: BEST 110
« Reply #11 on: November 27, 2008, 10:51:33 am »
Suzuki Best 110 ni mmg lasak...ade sebuah bengkel c*** kat tmn universiti skudai ubahsuai Best110 yg dah kokak utk djdkan motocross.
Wlupon motor tu dah jd mcm katak gunung tp syok tengok gambar2 aksi diorang. Siap ajak join club lg.   


;D Mike Ibrahim & The Nite Walkers ;D

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
Re: BEST 110
« Reply #12 on: November 27, 2008, 11:01:09 am »
haha cun2
yang buat racing xde kew?

Offline BFW4200

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1201
  • You don't know me.. but I'll let you be the judge!
Re: BEST 110
« Reply #13 on: December 10, 2008, 06:40:31 pm »





seperti yg dijanjikan.. nie muto best aku....
ini racing punya... :P :P
Do U Suzy? BACK TO BASICS...

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
Re: BEST 110
« Reply #14 on: December 10, 2008, 06:54:05 pm »
ekzos standed belah?
kenapa kah kamu menggunakan coverset fx...tergamak kamu menduakan best...  8)
boleh naik brapa ni?

Offline BFW4200

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1201
  • You don't know me.. but I'll let you be the judge!
Re: BEST 110
« Reply #15 on: December 11, 2008, 07:09:07 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
ekzos standed belah?
kenapa kah kamu menggunakan coverset fx...tergamak kamu menduakan best...  8)
boleh naik brapa ni?

hehe.. nak wat camna... aku beli2 dah mmg camni rupenye... redha je la...
top x tau leh naik brapa sbb meter x jalan sbb x dak spedo... :D :D :P
Do U Suzy? BACK TO BASICS...

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
Re: BEST 110
« Reply #16 on: December 11, 2008, 09:06:29 am »
oooo...disk tu nak jual x?

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
Re: BEST 110
« Reply #17 on: December 11, 2008, 09:09:20 am »


ni moto best aku 2 taun yang lalu  ;D
yang latest tak sempat amik gambar lagi...tp dah barai sket..  ;D

Offline BFW4200

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1201
  • You don't know me.. but I'll let you be the judge!
Re: BEST 110
« Reply #18 on: December 11, 2008, 09:53:16 am »
You are not allowed to view links. Register or Login
oooo...disk tu nak jual x?

hehe... muto hg dahj ada itu disk... ;D ;D
muto aku tue pkai disk honda hurricane.. pastu brek pump yamaha SS2..
Do U Suzy? BACK TO BASICS...

Offline mrnan

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 258
  • Suzuki Best!
Re: BEST 110
« Reply #19 on: December 11, 2008, 10:03:27 am »
moto aku yang terkini dah bukak dah disk nye..
stended mended je :D
xmo jual ke disk tu? :P