MBC Forum Banner

Author Topic: Custom made Fibre untuk Jaguh  (Read 3862 times)

Offline Fariz Fauzi

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Custom made Fibre untuk Jaguh
« on: 09 January , 2018, 23:41:18 PM »
Assalamualaikummm salam sejahtera, salam dunia permotoran... saya ada satu soalan, mana nak cari custom fibre atau yg ready made utk buat Jaguh ala2 glider... 🤤
Mohon jangan kecam... 😝

Offline fadly98

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Custom made Fibre untuk Jaguh
« Reply #1 on: 10 January , 2018, 09:24:13 AM »
Bro contact Bro Ju, owner Hungryghost Custom, Puchong.

https://www.facebook.com/hungryghostgeligelijoe

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 686
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Custom made Fibre untuk Jaguh
« Reply #2 on: 22 April , 2018, 22:45:39 PM »
Bro contact Bro Ju, owner Hungryghost Custom, Puchong.

https://www.facebook.com/hungryghostgeligelijoe

Yup...dia ada bikin ni...dah bikin ke?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 686
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Custom made Fibre untuk Jaguh
« Reply #3 on: 22 April , 2018, 22:47:27 PM »
geng jaguh ada yang convert jadi Brat Style tak? Berapa kos (anggaran ) dan kat mana buat tu? Kalau ada yang boleh belanja gambar sekeping dua pun best juga. jadi inspirasi.
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 686
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Custom made Fibre untuk Jaguh
« Reply #4 on: 30 July , 2018, 16:24:38 PM »
cun gak jaguh convert style jadi macam ni kan...apa komen korang?









RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline enlogam

  • Old Timer MBC Rider
  • Jr. Member
  • ***
  • Posts: 84
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Custom made Fibre untuk Jaguh
« Reply #5 on: 31 July , 2018, 15:08:36 PM »
cun jgk yg ni jadi cafe racer
naisss  :-* :-*
|rgsukan|ct110|ks100|kr150a|k-one|nsr-rr|nsr-rrw|

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 686
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Custom made Fibre untuk Jaguh
« Reply #6 on: 01 August , 2018, 09:38:43 AM »
cun jgk yg ni jadi cafe racer
naisss  :-* :-*

memang cun tuan...kena cari jaguh la bikin macam ni
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!