MBC Forum Banner

Author Topic: Salam perkenalan  (Read 378 times)

Makaii

  • Guest
Salam perkenalan
« on: 09 January , 2018, 23:38:19 PM »
 ;D salam warga mbc semua..
Sangat gembira mbc is back! Semoga forum kali ini bertahan lebih lama.. kepada rakan2 lama, salam bertemu kembali.. semoga mbc menjadi platform utk rider malaysia sekali lagi, amin..


Offline sarjantulang

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
  • Popularity: +1/-0
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #1 on: 10 January , 2018, 00:53:16 AM »
;D salam warga mbc semua..
Sangat gembira mbc is back! Semoga forum kali ini bertahan lebih lama.. kepada rakan2 lama, salam bertemu kembali.. semoga mbc menjadi platform utk rider malaysia sekali lagi, amin..

salam dah lama kenal sifoo...kekekeke

eh~

sarjantulang
eh~

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 310
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #2 on: 10 January , 2018, 09:07:20 AM »
;D salam warga mbc semua..
Sangat gembira mbc is back! Semoga forum kali ini bertahan lebih lama.. kepada rakan2 lama, salam bertemu kembali.. semoga mbc menjadi platform utk rider malaysia sekali lagi, amin..
Tq tuan.
Jom kita!
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 310
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #3 on: 11 January , 2018, 23:23:50 PM »

Tq tuan.
Jom kita!

Tq tuan pirate atas inisiatif menghidupkan semula mbc..
apa2 bantuan diperlukan silakan halo, insyAllah saya menyahut
[/quote]

Terima kasih tuan. Dulu tuan pakai cb4 kan?
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline Abg Jaa

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 45
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #4 on: 12 January , 2018, 20:43:50 PM »
Salam 1 Malaysia. Saya ahli baru. Baru nak berjinak dgn dunia permotoran, minta boss2 kat sini tolong tunjuk ajar.
« Last Edit: 12 January , 2018, 21:25:53 PM by Pcx Warrior »
Regards,
Abg Jaa

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 310
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #5 on: 13 January , 2018, 04:19:50 AM »
Salam 1 Malaysia. Saya ahli baru. Baru nak berjinak dgn dunia permotoran, minta boss2 kat sini tolong tunjuk ajar.

welcome tuan..
boss AA & pirateofyoursoul sila2..
Saya pun newbie tuan...nak parking moto pun fail
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline Abg Jaa

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 45
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #6 on: 13 January , 2018, 07:57:09 AM »
Реабилитационный центр в Москве
Помоги своему ближайшему человеку избавиться от зависимости
1.24/7 госпитализация
Бригада профессиональных врачей осмотрит пациента сразу и, при необходимости, незамедлительно госпитализирует в нашу больницу
2.Анонимность
Мы обещаем анонимность и конфиденциальность
3.Быстрый метод снятия наркотической ломки
Быстро поможем человеку избавиться от наркотического опьянения за 24 часа с момента приезда к нам в клинику
Реабилитационный центр в Москве
4.Комплексный подход
Проведём полную диагностику, забор тестов, разработаем индивидуальный курс излечения в зависимости от типа веществ, которые употреблял пациент, вернем к ЗОЖ,избавим от психологической привязанность,поможем социально встать на ноги.
Специалистами наркологического центра Профмед придумано для Вас специальная акция :
Стоимость одного дня пребывания в больнице по уникальной системе доктора Иманбаева Эркена Мадимаровича для пациента составит всего шесть тысяч руб, вместо двенадцати тысяч рублей
Сайт: http://drugs.pmed.ru/
Видеообращение профессора Эркена Мадимаровича:
Наркологическая клиника в Москве
Dia tulis russia lah.


Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk

Regards,
Abg Jaa

Offline Abg Jaa

  • Old Timer MBC Rider
  • Newbie
  • ***
  • Posts: 45
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #7 on: 13 January , 2018, 07:58:48 AM »
Salam 1 Malaysia. Saya ahli baru. Baru nak berjinak dgn dunia permotoran, minta boss2 kat sini tolong tunjuk ajar.

welcome tuan..
boss AA & pirateofyoursoul sila2..
Saya pun newbie tuan...nak parking moto pun fail
Pirateofyoursoul ni famous ni, masa dulu saya sempat masuk mbc lama, memang selalu nampak nick ni dlm posting kat web lama.

Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk

Regards,
Abg Jaa

Offline pirateofyoursoul

  • Administrator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 310
  • Popularity: +0/-0
  • OraMinggirTabrak!
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #8 on: 13 January , 2018, 10:51:44 AM »
Salam 1 Malaysia. Saya ahli baru. Baru nak berjinak dgn dunia permotoran, minta boss2 kat sini tolong tunjuk ajar.

welcome tuan..
boss AA & pirateofyoursoul sila2..
Saya pun newbie tuan...nak parking moto pun fail
Pirateofyoursoul ni famous ni, masa dulu saya sempat masuk mbc lama, memang selalu nampak nick ni dlm posting kat web lama.

Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk

Haish.....mana ada femes tuan...nubis kubis macam saya memang le kena post sebab banyak benda tak tahu..itu yang saya banyak tanya...check PM tuan...
RageAGainstTheMachine!
OraMinggirTabrak!

Offline arelane

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 59
  • Popularity: +0/-0
    • View Profile
Re: Salam perkenalan
« Reply #9 on: 18 January , 2018, 15:20:45 PM »
Waalaikum salam...

Selamat kembali ke MBC.....

Semoga banyak ilmu diboleh kongsi2...

apakah nama awal MBC register sebelum ni? ke sama je.. hehe