Author Topic: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)  (Read 8112 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline purungnyior

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« on: September 17, 2008, 06:00:34 am »
1) Buatan: yamaha
2) Nama Model: 135 lc es
3) Keupayaan Enjin (cc): 135
4) Warna: putih+biru
5) Tahun Dibuat:2007
6) Tarikh Pendaftaran:2007
7) Pemilikan: Anda pemilik keberapa? -2
) UbahSuai: stenderd jer.. ade box givi ngn alarm auto start
9) Sebab Motor hendak dijual: dah ade moto baru
10) Lokasi: kl
11) Batuan (mileage): 11k
12) Harga: 5400

« Last Edit: September 17, 2008, 09:03:21 pm by purungnyior »



Offline HaCkErZ

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 2
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #1 on: September 17, 2008, 12:45:11 pm »
Bro...
RM5400 ni siap tuka nama ker? ???

Offline purungnyior

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #2 on: September 17, 2008, 12:49:55 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
Bro...
RM5400 ni siap tuka nama ker? ???
lau skali tukar name die jadi 5500... tu pasal aku taruk harge 5400

Offline HaCkErZ

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 2
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #3 on: September 17, 2008, 01:33:04 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
lau skali tukar name die jadi 5500... tu pasal aku taruk harge 5400

Aiyooo...
Kasila best price bro.... 8)

Offline imGeforce86

  • Lesen B2
  • **
  • Posts: 488
  • Biar pokai asal motor smart :)
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #4 on: September 17, 2008, 05:50:27 pm »
trade ngan motor aku nak feb2008...  ;D
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login

Offline purungnyior

  • Baru Daftar
  • Posts: 0
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #5 on: September 17, 2008, 09:04:09 pm »
soory moto dah jual

Offline phynz

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 12
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #6 on: September 17, 2008, 09:09:18 pm »
bro apa kontek number ko... abang aku tgh ushar 135lc nih...
rupa-rupanya moto lagi best bila dibawa laju...

Offline dc_sdk

  • Lesen B Full
  • ****
  • Posts: 1380
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #7 on: September 17, 2008, 09:52:48 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
soory moto dah jual

lock la topic ni klo dah jual
You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Qiu

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 16
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #8 on: November 18, 2008, 10:11:33 am »
askum..nk tnye..lc ni still nk jual or xjd jual or dh ade y beli??

Offline hamsap

  • Lesen P
  • *
  • Posts: 175
Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #9 on: November 18, 2008, 08:53:20 pm »
You are not allowed to view links. Register or Login
askum..nk tnye..lc ni still nk jual or xjd jual or dh ade y beli??
DAH jual la bro,,,tertulis kat situ ;D

Malaysian Bikers Community (MBC)

Re: 135 lc es nak jual (dah ade gambar)
« Reply #9 on: November 18, 2008, 08:53:20 pm »